добро ни дојде назад аззура.......чекам фалење за бојичката што ја фати и егзотични детали....... дај малце направи лиги да ни течат...... јас сум од скопје, карпош..... ама многу го меркам од кога тој базен во неготино .........мора да го пробам.... поззззз
Добре ни дојде Азура. Мене ме нема мн мн деновиве знаете си се мачам со болкава од десна страна на стомак што ужасно ме нервира и мислам ќе ме полуди не сака да попушти. Више ни слепо црево ен мисалм дека е хехехе да беше до сега ќе пукнеше. *Лиле навистина не знам што да ти кажам. Млада сум и немам искуство во брак и семејство, а моето семејство исто како и секое има проблеми но не се за среќа со татко алхохоличар. Жалам навистина за сета ситуација низ која поминуваш но навистина мислам дека си на прав пат. Децата се сега најмногу чувствителни и верувај повеќе би сакале мајка им и татко им да не се заедно отколку постојано да трпат психички терор. Иако се мали верувај тие знаат како се чувствуваш. Доколку не се подобри ситуацијата со сопругот, доколку тој сам не се справи со алкохолизмот, тоа може да биде мн лошо за децата. Лош пример е знаеш и сама. Обиди се сега да оладиш малце да размислиш со мирна глава и искрено да ти кажам каков е тој татко кој не прашал за децата неколку дена. Биди силна си требате со децата еден со друг. Не дозволувај анксот сега да те совлада во овие моменти морас да си храбра. Ние сме тука за тебе. *Иначе јас сум од Скопје, Н.Лисиче некои од вас знаат, баш не има од сите страни на Мкд но мора некогаш да пиеме едно кафе онака баш анти-анкс. Поздрав
Ферхундее од Куманово си?????Па ајде да си пиеме кафе у ,,Зафир,,или,,Корзо,,, Има ли уште некој од Куманово?
Здраво Циело , оди пак на доктор, мора да има чаре, немој да се секираш , сега додека си сконцентрирана на оваа болка дали вртоглавиците ти се намалија??? Азура добредојде од одмор , како си помина...? инаку со Азура си пишував и приватни пораки и девојката е прекрасна , поздрав до тебе , н з дали ме паметиш поодамна беше ... Лиле убо ти пиша Циело дека подобро е децата да се во мир отколку со татко алкос... А бе дошло време кога треба и на тебе да мислиш , дај најди си мир , помирни ќе бидат и децата. Ако не ти прави проблеми што си кај твоите и не доаѓа да ги малтретира зошто да не си таму ... и децата ќе бидат посреќни верувај . Дуња, Дуњичка поз и до тебе ... и Адела, Зоцее, Нестле,Надеж, Психа, Ферхунде,Мало,Даника,Анетка ...
ПетраПанка е како може да не те памтам?! Па не сум до толку, знам се со кого си пишувам Инаку да ви раскажам дека Лефкада е незаборавен остров. Отпрво, не бев многу фасцинирана, но кога пристигнавме, се изненадивме дека имаме водич, кој ни раскажа и ни даде мапи од островот каде треба да одиме и кои места да ги посетуваме...Јас претходно најдов еден српски форум каде опишуваат се за Лефкада- знаете, анксот секогаш ме тера да истражувам со цел да знам каде одам и да не ме нервира неизвесноста. Ете една добра страна на анскот Како и да е, почнавме да истражуваме и да одиме на убавите плажи. Секој ден, нова плажа. Значи, мораш да си со кола, но тоа не е страшно зашто се друго е дупло поефтино отколку на краците во Грција. Мештаните не се замараат со нашата националност- од кај сте - од Македонија- супер.... Беше премногу жешко. И во најтоплото се повлекував, зашто стварно ми создаваше немир. Кога ќе си седнев под сенка ми беше супер. Омилена плажа ми беше Порто Кацики, а за да стигнеш до неа патот е тесен, со угорнини и кривини. Ужас! Се стигнува до паркинг и потоа треба да се симнеш по 105 скали, ама затоа после тоа ауууууууу....се осеќаш како да си во друг свет, на друга планета....но, кога се враќавме, на сред пат ме обли ладна пот, бев изморена од 4 пати качување и симнување на скалите, изморена од сонцето и ми се слоши, почна телото да ми се тресе....се напив апче и некако се смирив, но кога дојдов во соба Изнајмивме и бротче и се шеткавме по околните острови, а најголем мир осетив кога се бањав на островот на Оназис - Скорпиос. Колку беше убаво, никогаш нема да го заборавам чувството. Знаел Оназис што купува Ќе се сеќавам на овој одмор, се уште ги средувам емоциите, но колку и да не беше класичен одмор, (плажа-дома) сепак беше необично и нешто ново.... Ве сакам
*Иначе јас сум од Скопје, Н.Лисиче некои од вас знаат, баш не има од сите страни на Мкд но мора некогаш да пиеме едно кафе онака баш анти-анкс. Поздрав[/quote] И јас живеев во ново лисиче се преселив од таму пред 8 години , сега живеам во кисела вода... иначе од Скопје сум јас поздрав до сите и да ви кажам да не се чудите ви пратив на некои од вас незнам само на кои точно на фејс покана за пријателство ако видите една мала плава да не се чудите тоа сум јас .... до сите вассссссссссссссс
DUNJA баш ми е мило што си од Kу а баш се прашувава дали има некој од мојот град пошто претпоставив дека повекето се од Sк ......кога сакаш пиши ми во LP да се видиме ако МОЖАМ да излезам нормалмо ANETKA мислам дека мене ми прати али ја те избришав пошто не те знам ако си тоа ти ај прати ми пак али не сум баш сигурна дека тоа си ти пошто мене тешко можеш да ме најдеш на FB ADELA да не си случајно од BT!!!! незнам зошто толку тајност се плашиш да не ти ДОЈДУ НА ГОСТИ и да ти дојдам само една недела ке седам немај гајле Поздрав до сите и гуш муш фуш
ferhunde јас бев тоа мојот yahoo е поврзан со мојот ФБ и така ми ги наога лугето нема врска што ме избриша ке ти пуштам пак кисичка до ситееееее
Да ви кажам на сите дека нашата ANETKA е многууууууу убаво девојче и мора да ја пријавиме за МИС НА МАКЕДОНИЈА
И мене Анетка ми прати покана на фб да знаеш Ана сум јас. Ферху дај пиши во лична порака како да те најдам и тебе
Ferhunde фала ти многу за комплиментот и ке се куцкаме со сите и на ФБ ве сакамммм ссиииитееееееееее Ане знам дека си ти ке седнеме некој ден да се изнамуабетиме на раат онака најубаво поздрав до ситееееееееее ве обозавааамммм
*ПетраПанка за џабе што и да одам ан лекар 100 пати крв ми земаа ме пипаа за стомак ама ни они незнаат не им е гајле ќе почекам уште некој ден ако не помине пак ќе морам што да правам. Фала на подршката *Анетка убаво е и во К.Вода имам доста другарки од таму *Азура баш ми е мило што си си поминала супер, преубаво место е сум била таму еднаш пред 4 години и има што да се види. *Поздрав девојки мои и мене можете да ме најдете на facebook јас сум Kate Bozinovska, само за вас сум достапна да знам дека сте вие бидејќи не прифаќам секој )) Ве гушкам
CIELO вака болката што ја имаш веке подолго време не треба да ја занемариш ако не е слепо црево можно е да е јајникот кој исто така прави проблеми и со менструацијата затоа најдобро ке биде да посетиш и гинеколог,друго можно е да е воспаление на бешика и таа врши притисок на другите органи на јајниците и материцата и пред и после менструација и се јавуваат болови .....трето може да е некое каменче или песок во бубрезите така да ова ти го кажувам најпријателски да не чекаш веке и да трпиш болки туку да направиш пак крвна слика и провери го БИЛИРУБИНОТ во крвта ,потоа на нефролог,уролог,гинеколог и ке видиш мора да има нешто штом болката не престанува,а во мегувреме пиј чај од коприва за крвта и за циркулација и можеш и увин или брусница чај исто така и ти посакувам секое добро мила поздрав
*Ферхунде мила која јас бев и на гинеколог и направив испитувања на крв и на урина. Гинеколошки имав една цистичка од 2мм која после 3-4 саати пукна кога ме видоа на ехо повторно. Исто така со крвната слика и урината се беше во ред, а кога ме гледаше на абдомен докторката ги виде бубрезите, жолчката, црниот дроб и црева и рече дека се е во ред само дека малку и изгледа воспалено слепото црево. Ме виде првиот пат и рече да слепото црево има мало воспаление но бев со празна бешика и ме тераше да пијам течности за пак да ме види и вториот пат не можеше да најде ништо. Затоа веќе не знам што да мислам се убив од одење на лекари никој ништо не знае. Фала ти најмногу на советот и се читкаме
Девојчиња и жени мои мили еве ви еден линк http://youtu.be/fsdy2MccSTo се надевам ке ви помогне има и од десната страна доста корисни од истава типка ја се воодушевив од се што може таа да направи .....пробав и ја нешто да направам али не излезе баш добро треба веројатно да ја викнам да ми помогне
девојчиња пукнав од стравој од нерви ме боли стомакот нон стоп и ми кркори ми се лоси многу ми се врти немам сила и одвај издрзав до сега на работа а да и ке заборавам немозам да дисам убаво писете ми несто
Те адднав Циело јас, ти пратив реквест, за сите што ме немаат и мене, јас сум Ана Нацева, слика од една девојка на плажа има Аделче мила ич не ми се нервирај ичччч, јас цела вечер не сум спана исто многу тешко ми е, истите симптоми, ќе помине мила, јас пијам парацетамоли, ц витамин, и калциум шумачи таблети, ми помагаат, полеснос е чувствувам, и гледам да се релаксирам дека сабајле во 5 заминувам на одмор нели, не се секирај мила, не си сама, и јас сум иста, ама смири се само, одмарај, ќе помине, пиј течности многу, ни требаат. Ти пратив реквест на фб и тебе Ве сакам многу и ќе ми фалите, ќе се избањам и за вассссссссссс
Аделче сигурно неможеш да дишеш пд времево зошто е многу гадно јас прееска го шетав кученцето мое многу ми беше тешко од лошото време ама послем тоа си дојдов дома одма у када и сега сум како нова.....него кај се другиве што така сите поспани денес а?... ајде размрдајте сеееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Анушка срекен пат мила да си поминеш најубаво на одмор јас треба да чекам уште едн недела да се стрпам... да заборавиш на се ама апсолутно на се немој да заборавиш дека си јака и дека нема ништо да се случи таму освен што ке си поминеш најубаво на цел светттттт узивај и за нас бањај се и сунчај се и за нас