Paroksetin пиев неколку месеци еве неколку денови го намалив на пола таблета и пак ми е лошо дереализација имам повторно.Дали можам од утре да ја зголемам дозата пак повторно да пијам по цела таблета ? Ке имам ли нус појави некој да ми каже ...
Dali ste piele vakva kombinacija i dali ste imale losenje i pokacen pritisok od ,posebno od Medezepam ?!
Девојки, ме интересира дали некој има вакво искуство како моето, од кога сум со анкс, еве веќе неколку години, лицето ми е многу осетливо на шминка... Дали тоа е некако поврзано со анксболка или јас си имам некој дополнителен проблем?
Нема никаква врска анкс со проблемите на лицето, не ја ставајте секогаш анкс за причинител на сите проблеми на телото.
Veke pola mesec od kako gi ignoriram nekoi od simptomite kako losi misli neraspolozenie ama od losenje i od vrtoglavici i stravot od srcev udar nemozam da gi pobedam...
Momentalno I jas sum takva samo mislam deka ke imam srcev ili mozocen udar ne znam kako da ignoriram Eve sega Stanav I merely pritisok pocnal da mi se kaci hic me mi e dobro a bremena vo 29 nedela utre ke idam na internist da mi gi Pravi site analizi ne moze vaka
Jas imam15 godini anks a liceto mi e cisto sekogas , kaj mene me deluva anks. A stresot ima da ,no anksioznosta ne se opisuva bas kako klasicen stres koj sekoj covek moze da go oseti, mislam deka ima poveke vrska so hormonite ... Да јас и пред да заспијам а и кога ке се пробудев наутро беше пострашно тоа тресење
И мене лицето ми е чисто ама шминка не можам многу да поднесам, како некоја нервоза да ми ствара, а не било отсекогаш така
Дали кога добивате панични напади сте агресивни , кога добијам паничрн напад се ударам по глава може да се случи и шамар да ударам на тие што се околу мене во тој момент... Ве молам дајте ми некој совет...
Здраво девојки... Од вчера навечер почнаа силно да ме чешаат дланките и стапалата,ајде сум заспала некако и тоа чешање ме разбуди од сон и еве цела ноќ ме чеша, ужасно чешање...Дали има врска со анксот, доколку некој имал слично искуство нека ми пише.
Zdravo na site sakam da prasam dali crnite misli kako sto se da ne si napravam nesto ili da ne povredam nekoj se del od anksioznosta help sekoj sovet e dobrodojden