Дали кога добивате панични напади сте агресивни , кога добијам паничрн напад се ударам по глава може да се случи и шамар да ударам на тие што се околу мене во тој момент... Ве молам дајте ми некој совет...ve molam odgovorete mi ocajna sum pls
Dali I kaj vas se slucuva kako Nesto da ve bocka vo srceto posebno koga disete mnogu mi e strav Inace pred nekolku meseci napraviv eho ekg na srceto Se super ama ete pak imam Strav sa ne dobijam srcev udar
Јас ке ти одговорам , значи такво нешто пд анксиозност ми се нема случено , јас во тој момент само сакам да се изгубам некаде и другите да не осетат дека имам паничен напад , а да удрам некој во тој момен досега не ми се јавило таква потреба .
Незнам што се случува со мрнр ненр незнам. Мислум ке полудам. Не можам веке. Читав на нет дека анксиозноста и агресијата се поврзани, не во секој случај но...
Бреј, тоа за срцев удар буквално ми беше најголема фобија додека бев анксиозна. Што и да имаш пишими на посебен. Знам колку е тешко да се носиш со тој страв од удар
Trnenje vo prstite od levata raka i bolka vo levo ramo dali ima nekoj??od napnatost sekogas toa ramo go drzam stegnato dali e od toa ili da si baram careto?
Ме интересира дали од анксиозноста може да ви сметаат некои работи кај девојката што ви ги има доверено
zdravo bev i na gastroskopia i toa e ok doktorot mi rece da gi prekinam apcinata za zeludnik.a jas imam silni bolki poduenost,ne zanam se ispitav detalno od korenografi do magnetni se/jas pak se gusam mstagat gradte se gusam i oste eden kup sintomi
Кога имам паничен напад,желудникот ме боли како некој да ми го распарчува со нож,ова ми се случува сега често дури и при најмала нервоза. Пиев апчиња за болка,ги прекинав,не мислам да се трујам со апчиња,ама па и вака не се издржува И јас се трудам добро да ја "замаскирам"анксиозноста во однос пред другите луѓе,но секогаш ме издава моето често "онесвестување" во принцип од нај расположена,нај насмеана ќе бидам и оддеднаш ќе ми се здрват нозете,ќе ми се затворат очите,ќе плачам,ќе ми зборуваат другите а јас неколку минути сум ко во транс,не можам да им вратам ни збор,ни па да отворам очи,ептен ми е грдо чувство,се осеќам тогаш толку немоќно и глупаво,ќе поминат неколку минути и се враќам во првобитна состојба,како ништо да не било Одбивам да користам редовна терапија,еден месец само пиев Елицеа и Деметрин и толку беше. Сега се трудам да се лечам сама,ама не ми оди баш најдобро,ама нај важно е што се борам,не губам надеж. Ве гушкам сите,и сочувствувам со сите
Jas sum,zatoa sto nikoj ne me razbira kako mi e...Se boram za vizduh a okolu mene se opusteno...Teshko e..
Изгледа и јас се мачам со анксиозноста.Според тоа што читав изгледа дека е анксиозност.Веќе некој месец не спијам добро,како да имам некаква тежина внатре во мене,навечер кога легнувам да спијам пред да заспијам се мачам со некој вид на напади во смисла се возбудувам не можам да спијам без уклучен телевизор срцето ми чука забрзано.Порано беше мн полошо,сега ми се случуваат само кога сум наспиена и не можам дс заспијам.Ништо конкретно навечер не ми доаѓа во глава а пак некој страв има во мене.Пијам бедоксин не е дека не ме смирува.Целата ова ситуација ме измачува ама јас пак излегувам и не сакам да се затворам дома.Што мислите ќе помине ?
Kaj ste be lujge ve nema?Dali nekoj pie aklonil.gi pijam dve nedeli mi bese podobro nevav bolki vo gradite grbot samo ko muskulot kaj srceto pod pazuvata neznam no jas sto e mi tezese tezinata skoncentrirana na levata strana kaj gradata.Ama nema slobodno popodne sega mi se ezovi glavata pred pms sum mozi zatoa .si se tesam .I taka deca mili si se pozaliv moze ke pomine.dali nekoj pie aklonil ?pozdravcinja....
Ме убива главоболка, памтам и лани ова време слично ми беше, не сакам на апче да го навикнувам телото се немам до сега напиено... некој со сличен проблем да ми каже како се справува?
Луѓе јас сум катастрофа со црни мисли.Веќе некои 3 недели глава немам кренато.Има причина не е е без ич ама не знам како да си помогнам.Пијан б6 чат пат и чај си правам од хмељ. Вчера прв пат ми се случи да се разбудам од спиење со паничен напад и веќе не ни заспав. Мислам дека ќе полудам,а и треба да добијам,ќе пукнам. Мислам дека никогаш нема да ми помине,ни психолог/психијатар,ни апчиња нема да ми помогнат.