Aloooo smiri se eheeee sto nervozi i stredovi ima i nosi zivotot ne stavaj se na srce.I nisto ne e strasno navika samo ti bil dobra.Se ke se sredi...ima rab.koi treba doprva da gi dozivuvas.Sekoe loso za dobro.Ke vidis ke bides uste po happy ... glava gore i nspred
Здраво.дали на некој му се случуваат болки во раце нозе краткотрајни али се повторуваат како вртење грчење на мускул незнам како да опишам како секундарни болки.за некое чудо лева рака и лев лист.бидејќи имам анксиозност од памет ме вадат кога ќе се појават
Jas imav 3 god vrska i koga mu raskinav ne mi beshe mnogu lesno 2 nedeli nemozev da se soberam i pomsiliv deka nema da se opraam ama so tek na vreme se sreduva se. Eve godina dena projde od togas ne se zamaram sega. Iako jas bev taa so mu raskina megjutoa ete mi falese negovoto prisustvo ama se proagja.
Pocnav so magnezium 2 dena uste nema podobruvanje.ke vidime.neznam dali i psihata ima vrska.odma mi ve vrtat raboti sto gi imam slusnato so bolesti na koski.da ne komentiram
Ako moze i mene vo poraka dami pises kaj koj psihijatar ides bidejki prestanav kaj mojot osekav deka saka da me otkaci na brzinka pravejki vo meguvreme tel razgovori so drugi pacienti
Здраво на сите. Како се справувате со тахикардија? Ми се појавува тахикардија и воедно ми прерипува и срцето. Чувството е ужасно, конкретно сега брзам да стигнам на едно место и се мислам дали ќе стигнам да се спремам, да купам подарок и одма тахикардија. Малку да се изнервирам ми се појавува тахикардија и прерипување на срцето. Во последно време не сум била на ехо и екг ама имам правено порано и сега незз дали да почнам пак по докториве. Инаку тахикардијата ми се смирува кога ќе легнам после 10-15сек. Ве молам за мислење, совет дека веќе почнав да размислувам дали воопшто да излезам од дома.
Здраво. Пишав претходно на оваа тема. Анксиозна сум и депресивна и како шлаг на тортата интровертна. Не сакам народ, затворена сум во себе, сакам да бидам сама итн. Не излегувам воопшто и другарките и од дома цело време ме прашуват зошто не излегувам. Се чувствувам многу глупаво. Што да правам? Ми сметат луѓето бидејќи повеќето се негативни, оговарат и ми влијаат лошо. Ми ја исцрпуваат енергијата и ми ја намалуват самодовербата. Help.
Dajtemi nekoj sovet ve molam mn sum uplasena bolkite vo gradite plucata ne pominuvaat do sega imam praveno 3 rng i pokazuva deka imam obicen bronhit no jas se uste se plasqm doktorot vika deka e muskulna bolka no ovaa bolka mie skoro 4 mesec so prekini no posledno vreme mie non stop mn se plasam da ne imam rak na pluca
Jas so maliot zaglaviv u kozle...pneumonija fati i odime dnevna boknica...i od sekiracii a znam deka se ke sredi pokrien e so terapija jas nekoja voznemirenost ko da cekam pred ispit na faks.Krv mu zimaa ne mozam da gledam ko baltazar setav niz soba.Uzasni se osekam ne mi se jade adrenalinot plafon.Vcera ko se vrativme od bolnica ke sreduvav plakari.ko guma se osekav stojam na skala kacena alista prereduvav i ko da mi kleckaat nozeve ko da nemozam da dostojam kako mislis sekerot ti paga...a ne mi bese taka.no koga legnav ko site nervi da mi igraa na teloto.Se plasam mn.
Нормално е,стресно е.Само не заборавајте во вакви моменти да се негувате.Имам и друг пат пишано,ама со скршена нога нема да трчате сигурно.Така и со ова,ако денот не ви е како што треба правете нешто што знаете дека ви помага,без разлика дали е тоа дружба со луѓе,да прошетате или филм по дома.Никој нема да ви замери ако еден ден пробате да си одморите мозок. Јас се будам со страв од секогаш,обично се стабилизира додека се расонам,а навечер сум си супер.Ми било и обратно и тоа е 100 пати полошо.Да ти се спие,а 300 мисли и стравови во глава.А ова што се будам со страв мислам дека потсвеста работи дур спиеме.
Пред некој саат бев излезена, пробував алишта после имав да попешачам малку до центар, толку ми дојде спарно, жешко да кога влегов во една книжарница женава ми зборува јас само си замислувам како ќе се онесвестам, се препотувам... испаднав надвор се стабилизирав, влегов во бус внатре 100000 степени истото ми се повтори, пот ме облеа и чекав да се онесвестам ама реков не излегувам па ако треба и да умрам во бусов и помина по 2 мин уште го немам усовршено тоа да кога ќе ми дојде паниката да се исконтролирам да не доаѓа филмот дека ќе се онесвестам и да изгубам концентрација од се...
Jas imav mn gilem problem so zestinite me fakaa zestini isto kako zenite so gi fakaat vo menopauza ete sega vtor mesec mie so eliceata mn retko me fakaat zestini
Zdravo. Znam deka ova e zenski sajt ama citav na google pa stignav do tuka. Nema da mi se smejte se nadevam Jas nemam 100% simptomi kako vashite ili barem ne sega vo posledniot period. Najmnogu me nervira desnata strrna na liceto ja osekjam celo vreme i ponekogash gornata usna mi otskoknuva. Retko e ama se slucva i me nervira. Bev da ispitam srce prethodno imav problemi so srceto pa so grloto pa so gradite,stomakot,sinusite. I posle site ispituvanja se beshe vo red. Sega ova so liceto e nov simptom od prilika 2 meseci. Kazhete dali ima nekoj so slicni iskustva.