Hello. Dolgo vreme nemav pisuvano na temava. Kako ste denes? Mene ne mi vlijae bas dobro ova tesko i sparno vreme no, guram nekako. Ve citam se rasprasuvate za AD. Jas pijam deprozel so Heleks najmala doza. Heleks zgolemuvam po potreba (ako imam nekoj golem stres). Ne se rasfrlajte so soveti za AD sekoj individualno gi podnesuva. Ne deluvaat odma. Za forumđikata sto prasuvase za mazot i. Gledam mu dale i Cinedil. Bi ve posovetuvala da razgovarate so doktor da mu go smeni so Strugeron. Ista namena no daleku pokvaliteten lek. Tie lekovi koi se za cirkulacija predizvikuvaat pospanost, malaksalost i zamaenost. Taka da ako imal vrtoglavici od anksot moze da mu vlijae toa. Videte razgovarajte so doktor kako da gi zema.
Дечки сега се сетив дека сабајле заборавив да се напијам апче? Ви се случувало и дали има некаква врска?
Во врска со 'Тајната', би ви го препорачала и учењето на Абрахам Хикс. Побарајте на нет има 22 игри кои ќе ви помогнат во менување на фокусот на вашето размислување. Ќе ви пуштам линкови. http://gettingfitwithcakes.com/22-proven-processes-by-abraham-hicks/ https://www.shift-it-coach.com/2008/06/tools-for-doing-abraham-hick’s-focus-wheel-process/ И секако книгата 'Барај и ќе добиеш' на нет ја има на српски. Позз
Можеш да се напиеш во кое били време во текот на денот..така ми кажа мојата психијатарка... Навистина е срцка, секој пат кога ќе појдам има се нешто ново да зборуваме, секакви прашања, одговори.
Може ли препорака за добар психијатар во скопје што работат со мој термин сакам да го сменам мојот Убав ден
Здраво на сите Имам едно прашање. Паничните напади ги контролирам некако меѓутоа цело време сум со срцебиење и како задишана. Инаку бремена сум кога прашав на гин ми рече да пијам б6 3 пати на ден. Ми измери притисок нормален ми беше а пулс 90 и тоа лежев. Ме нервира задишаноста пошо се плашам од гушење и само тоа мислам Имал некој искуство вака со срцебиење и задишаност?
Mn.me nervira sto koga ke legnam.ili sednam mi igraat nervite na nozete na podkolenica i prstite na nozete sami mi mrdkaat...da ne e nesto seriozno.Tahikardii nemam plasenje ne top sum no ova custvo e odvrarno...