Helex piev po potreba Bas deneska doktorkata mi kaza da pijam 10mg seroxat I diazepam 2mg po potreba Deka seroxatot ne bil steten
Dali od vremeto ovie denovi custvuvate nemir,odsutnost pomalku koncentracija,inaku sostojbata znacitelno mi e podobrena 6 meseci pijam antidepresiv.Osobeno po ciklus ili pred ciklus.Dali e normalno da se custvuvam ponekogas vaka odednas?
И јас пијам 6 месеци и пмс/овулација секој месец имам некоја вознемиреност. Дечки јас имам од неодамна една негативна случка и многу ми е страв да не ми се врати се.Си пијам тетапија си терам,ќе одам и на контрола наредна недела ама многу ми е страв да не се вратам таму кај што бев пред 6 месеци. Утре патувам во друг град на свадба,обично касно заспивам ама дома е друго.И сеа се мислам од досада утре да не заглавам пак со 300 мисли.
Едно нешто треба да запаметиме анскиозноста неможе да не убие туку е само мн лошо чувство кое трае некое време и поминува
Лани ова време се зачленив на форумот поради оваа тема бидејќи никој не ме свакаше и тражење луѓе за подршка како мојата ситуација што се, лани воа време жешко време, променливо пак сака да ме напаѓа ама игнорирам дури да ви кажам и се заљубив во анксиозноста бидејќи си ставив дека ке ме направи подобра личност, во последно време сум доста креативна, ме интересираат нови парчиња облека, чевли, излегувања.. Значи сватив дека мора да се прифати ситуацијата и да ја гледаш на добро
Mnogu loso se custvyvam.od ovie promenive..kako zagubena.. mislam deka.ke.padnam, kako da mi se zatnati ysite, me stegaat slepoocnici, peitisokot normalen...mi idat misli deka.ke dobijam mozocen udar oli srcev... psiha ma utepaa
Jas sum na ostrov na more so mojatw familija.Teram so deprezolot nautro ok mi e no fiz.simptomi uste...treperenje po podkolenicite imam i ko ke izlezam od plivanje pak.koga spijam mirno e teloto a se razdvisam mi ee slucuva treperenje na race i noze potocno dolniot del.I me panici.
Незнам за вас ама мене оваа промена на времето циклони ми влијае и тоа многу.Овие два три дена тешка анкс дури и несоница имам.голем метеопат
Zdr lugjenca edno prasanje do vas . Dali nekoj od vas koi osven ansioznosta ima problem so t.n Sindrom na nervozno debelo crevo ili Irritable bowel sindrom I kako se spravuva so toa?Vo golema mera znam deka golema uloga vlijae rezimot na ishrana I stresot normalno,zavisi individualno kaj sekoj razlicno se manifestira pa mal sovet od nekoj so slicno iskustvo....Vi blagodaram
Луѓе мили не очајувајте ова е состојба која ке помине не губете надеж.Доволно е да знаете дека ке помине а самото тоа ке ве натера да изнајдете начин преку кој ке излегува она негативното од вас.Дали тоа ке биде читање,вежбање,кратка прошетка или лежење дома со слушалки во уво.Од сето тоа би имале полза и малку по малку ке се навикне организмот и душата ваша дека постојан начини со кои сами во моментот ке си помогнеме. Одамна не сум пишала на форумов а така ми е убаво кога ви пишувам.Несакам ни да се сетам низ што се поминувам со оваа анксиозност уште пред две години имам потоа малце ме подзаборави а сега еве ја пак. На голема врата влегува и јас повторно со анти депресиви. Интензивно го следам форумов со години и знам дека сите минувам е низ исто.Кај некој помалку изразено а кај некој повеке.После се можам да кажам дека борбата е многу тешка ама едно запамтете вие ке бидете победникот на крајот .Тоа е 100% сигурно и докажано.Не сме луди не сме болни ова е едно будење со кое животот понатаму ке ви носи само радост оти кога ке помине лошава состојба тогаш ке видите колку е убав животот , во секој миг ке уживате , ке сакате се околу вас бидејки ке ви стане јасно што се сме пропуштиле додека се затвараме дома болни а сепак здрави. Зборува моето искуство. Со почит кон сите форумџии.Бидете силни и храбри идат многу убави денови за вас.
Custvuvam bolka vo predniot del.na glavata, ne bolka kako tezin na.slepoocnicite, delot kaj ocite, zamten.pogled, kako da me.zamava nesto cat pat I sum.nogu osetliva na zvuci??? Simptomi.na anks se ili??
Toa e,mene 1 nedela me bolese glavata ne cela glava tuku eden del,nad useto sekoj den tepanje psiha od so e,zamaten pogled pecenje oci I tako dalje
Uate potesko.mi e posto mislam deka imam visok pritisok I ke dobijam.udar.. neznam kako da si pomognam
B6 piam samo.. posto.pijlev porano terapija I toa e samo.togas.za.togas.. sega sakam da probam.na.prirodna baza I da zavrsam.so ova sostojba.. veke tri godini nis ne pijam
Ako sakas mozes da pies magnezium od 400 mg. I neurobion tableti(toa se B vitamini) toa mene mi go dade doktor od skopje od filip vtiri koga ne primav seuste antidepresivi. Moze i caj od matocina ili valerijana. Inaku ako me prasas vo momentot mene jas bi zemala heleks od 0.25 mg za da ne zeme zamav anksioznosta.(nirmalmo ednas dnevno ili dva pati najmnogu samo 2 nedeli)