Па реално помагаат да, тоа сепак се само витамини. Мене кога ми доаѓа паниката пијам диазепам од 2 мг. Како и да е тоа е тоа, вртоглавица од анксиозност. Јас снимав и врат и плус доплер и се беше во ред, нема што да е друго освен анкс. Иначе и мене во кола ми е ок
Zdravo pred eden mesec mi se sluci nesto za sto ne bi sakal bas da zboram pocnav da custvuvam trnenje po celata glava ne mozev da spijam napraviv ekg i krvna slika se bese vo red ali mene mi bese uste poloso bev na eho kaj profesor klime i toa bese se ok teroidna zlezda beli drobivi pankreas slezina se bese ok ali jas ne bev dobar otidov nap druga krvna slika so ispituvanja na bakterii i toa bese se vo red ali jas ne se osejkav dobar potoa bev na kompjutersko snimanje na koe mi proverija se i toa bese se ok mi dadoa terapija deprozel piev i imav podobruvnje ali gi ostaviv i sega povtorno imam crni misli imam cesanje kako peckanje po teloto pod pazuvi isto se custvuvam otecen i bolka imam bev na lekar i povtorno nema nisto a jas imam strav od leukemija dali nekoj go imal istiot slucaj i bi mozel da mi pomogne zs ne mozam poveke vaka si go sakam zivotot pred toa fali vi ocekuvam odgovor
Истите симптоми Чипичано и Саншајн значи истите кај мене плус се проследени со грчеви и болки во мускулите на рацете и нозете и дополнително си правам лоши филмови дека боледувам од некоја болест а не сум била на преглед.....
Monika isto e i kaj mene boliki vo muskuli i red drugi raboti veke mislam ke spobudalam ali se obiduvam da gi trgnam tie losi misli ali za moment i potoa pak gi imam i si gi pronaojgam razni simtomi na razni bolesti i veke nz sto da pravam nekoj poiskusen ako moze da ni pomogne okolu ovaa da ja narecam teska bolest za sloboda na noramlen zivot
imam anksioznost i depresija istovreno poochno jas mislam deka e opsesivnost kon "poblemot: imam nervozni creva koi se pojavuvaat na baza na stres..i gastro doktoro mi prepisha asenta psihijatar reche deka podobro bi bilo seroxat..sea od seroxtov mi se pojavuvaat nekoi nus pojavi pa se javi kaj psihijatarot i reche deka ne e vozmozo takvo neshto da dade toj lek ....a kaj gastro doktorov utre ke mise javi (bidejki nemozham da go dobijam ) da mi kazhae dali da pijam asentra ili seroxat...ali veke jas 1 nedela go pijam seroxatov pa si pravem filmovi deka od nego imam kontra efekt...kakvi iskustva imate vie so vie lekovi ? za asentrata mi beshe pishano 1mesec dapijam a seoxatov mi rekoa najmalce 2 meseca do 3...a inache 2godini odbiva da pijam lekovi oti mi beshe strav da ne se navlecham....mislenje ?
Негде кај центар за странски јазици. По препорака ви е ? И јас сакав да одам кај нејзе ама работи од 8 до 3 а викенди не и не ми одговараше
дијагноза од психолог: депресивно-анксиозно нарушување, компулсивно опсесивни мисли, панични напади и посттрауматски стрес. Прашањето е, има надеж дека ќе се среди ова.. ? Притоа, добив терапија но одлуката е моја дали ќе ја користам истата и редовни сесии кај психологов..
Dali od anksioznot moze da custvuvam razni simptomi na razni bolesti kako leukemija rak i red drugi rab a se mi e provereno i se e vo najdobar red veke tri meseci mi se slucuva ova a pocna so trnjenje na celata glava
Се’ ти е од помислата. Не се плаши чим ти е се’ ОК, поготово крвната слика. А, тоа што ти трне главата ти е 100% од анкс. Мене некогаш и фацата ми трне од едната, или двете страни, како анестезија да ми ставиле Опушти се, и биди среќен/среќна што немаш физички симптоми како болки во мускулите, гумени нозе, срцебиење или најлошто - вртоглавици/нестабилност. Каде беше да ти испитуваат циркулација на врат со доплер?
Bolka vo muskuli imam custvuvam kako peckanje i cesanje po celata snaga znaci sekakvi ispituvanja napraviv se e vo red veke mi e stram da odam na lekar za ova ali nekogas ako ne otidam mislam deka gotovo e so mene ali ete se spravuvam nekako
Ve molam pomagajte imam strasni simptomi na leukemija me cesa celo telo me pecka veke nz nisto krvnata slika mi bese vo red nz sto da pravam dajte mi nekoj sovet
istiot problem i jas go imam. nemam energija nozete ko preseceni edvaj gi digam i ko pijana vo glavata sum од анксиозноста е тоа. и мене ми се има случувани коа ми е екстремна и фака страв дали си нормален .збори со докторот за ова дали треа да ти ја корегира терапијата нешто преместена и е кај ресторан боними во новите згради кај мида во карпош
Ne moze da imas leukemija ako krvnata slika ti e se bo red!! Se izlaga poprvo ne krvna slika! Imas anksioznost, smiri se...opusti se!
Дај бе олабави, каква леукемија. Да имаш леукемија нема да можеш да мрднеш од кревет, нема да имаш сила. Од Анксиозноста ти е, лоши мисли имаш, нервниот систем ти се активира и за тоа имаш чешање или пецкање на телото. Чим не си анемичен, и крвта ти е ОК значи нема потреба да имаш страв !! Излези некаде да ме мислиш на тоа. Барем ти немаш вртоглавици, можеш да идеш кај сакаш
Se e vo red jas ja svajkam taa anksioznost prviot pat koga mi se sluci bese premnogu loso nz uste se ne me boli ne gradi mislam ke se zapalea i celotot telo muskuli i se dr a sega imam bolki vo pazuvite i mislam deka koskite me bolat a toa mi ukazuva na taa leukemija sto imam strav sega a sto e najvazno krvna slika e ok dali nekoj go imal ova istoto bolki vo pazuvite kako otok limfociti se e vo dozvolena granica nema nisto nadvor od granica