Zatoa sto se bori so sebe si. Zatoa sto bara logucno objasnuvanje za toa sto go cuvstvuva. Koj ne pominal ne znae.
Bev samo deprozel mi dadoa ali od niv poloso se custvuvam Site toa mi go vikaat ali ete nemozam da se smiram dodeka ne proveram i ne mi kaze nekoj sto e namenet za toa nz zs
Dali razgovaras so psihijatarot ili samo apcinja ti dava? Mora da se razgivara pokraj terapijata za da se najde korenot na problemot i trigerot na situacijata.
Поминав душо моја и јас по тој пат, бадијала не велам...имав пишано тука, е сега незнам на која страна беше....значи, телото и душата ви даваат аларм, предупредување дека нешто што го правите не им одоговара, дека треба да застанете и да се преслушате, каде грешите..... Мене би беше лекот во вежбање, планинарење и ИГНОРИРАЊЕ на сите тие вртоглавици, грозни мисли и др.
Zdravo sakam da ve prasam za bratuced moj koj pie deprozel 2 godini no poslednive meseci pie i mnogu alkohol znaci se pijani. Mnogu e smenet vo odnesuvanjeto pa sakav da prasam sto moze da mu se sluci ako prodolzi vaka?Negovite site se zagrizeni,odbiva da odi da razgovara so strucno lice,terapijata mu e prepisana od psihijatar no toj si ja pie veke 2 godini na svoja raka nema otideno kaj doktorot si pie po negovo,no sega ova so alkoholov go promenuva kako licnost kako da ne e toj.Koga ne pie alkohol e super no koga ke pomesa i antidepresivite i alkohol e drug covek. Pomos ve molam
Barame no toj sam ne prifaka deka ima problem negira deka ima problem i eden den dva e super ne pie i e super a drugite dena vise druga politika Ama koga ke se napie i apcinata i alkohol bukvalno e kako drogiran
Ne e kako drogiran, toj e drogiran!! Apcinjata plus alkoholot se losa kombinacija. Sto moze da mu se sluci.. mnogu raboti. Za zal dodeka sam ne prifati deka ima problem ne moze nikoj da mu pomogne.
Decki,vi se slucuva li koga je vlezete na bekoi mesta, trgovski,prodavnici po avromatizam oddma davi se slosi.
Na bit pazar bev kaj eden psihijatar so upat od maticen doktor i psihijatarot me prasuva mene zosto taka se custvuvam jas mu odg deka dokolku znam nema da go baram odgovorot kaj nego se mu kazav kako sto e sto custvuvam site rez od site ispituvanja koj bea dobri i on na toa mi dade samo deprozel dr nis i nis ne mi ni kaza ali gi piev edna nedela i imav podobruvanje i toa mislam 100% imav gi ostaviv dva dena i mi se slucuvase istoto posle pak pocnav dva dena da gi pijam ali ne mi bese dobro od niv i gi ostaviv si gi srediv mislite i dobro mi bese skoro eden mesec sega eve dve nedeli pak isto bolka vo muskuli duri mislam i koski deka me bolat glava na momenti me boli imam bolka pod pazuvi za koja bev premnogu zagricen da ne se limfni zlezdi nap krvna slika se bese ok bev na eho i tamu mi kazaa deka nemam nateceni limfni jazli mi bese strav od leukemija i uste mi e toa strav kako sto veke napomenav vo predhodnite postovi nz ednostavno sakam da bidam toj stariot jas sto ne mu bese nisto a sega i pokraj toa sto znam deka sum ok da se custvuvam bolen e uste poveke pobolno daj kazete mi dali nekoj gi imal istite simptomi kako bolka vo musklui pod pazuvi i custvo deka koski bolat
Ова со болките во мускули и во коските ги имаат сите постари луѓе, реума јаде..жално е што младиве ега ја имаат истаат проблематика, но тоа е од наглите временски промени, од тоа што секој ден се бањаат и излегуваат во ноќен провод.... Напиј се некој аналгетик, ништо страшно..
Jas sum 24 godini kakov antibiotik mi preporacuvate vie zs ne sakam na svoja raka da pijam a i toplina custvuvam vo liceto a temperatura nemam
Аналгетик душо, не антибиотик..нешто за болка..а тоа со вруќината на лицето ќе треба со некој интернист или кожен лекар да провериш...но како и да е, мислам дека се ти е од младостаи дека немаш никакво органско пореметување.
Kako prvo deprozelot se pie minimum 6 meseci a ne edna nedela. Ne e toa apce koe se pie i se prestanuva koga kje osetis podobruvanje. Taka da, da si prodolzis so terapijata, da si odis pak kak toj psihijatar i da mu kazes se sto osekjas. Ne e toa samo napi se edna nedela , podobro mi e aj sam kje gi prekinam. ANTIDEPRRSIVI NE SE PREKINUVAAT NA SVOJA RAKA !!! Tuka ti e greskata.
Денеска влегов со маж ми во бриколаж и нема за 20 сек ми се лошеше незнаев кај терав одвај излегов,после тоа цело врме страв зошто ми се случува тоа,апетокот во рамстор додека пазаревме,прашање дали поминува без користење на ад,бидејќи користам само неолексан пола навечер,ад ги прекинав поради лошите нус појави кои ми ги предизвикаа и со тоа ми ја,зголемија анкз И јас после 10дена кжкористење прекинав со ад и после тоа кошмари ,многу физички и психички симптоми и по 2 месеци неможам да се оправам,физичките се намалија,сега агрофобија ме мачи, жалам што некогаш се напив ад, може подобро ќе ми беше.позз и мора да бидеме силни.
Незнам за ад да ти одговорам никогаш се немам напиено, мене стандарт ми се слошува во маркет ама не излегувам додека не испазарам што ми треба. Кога ќе искочам жива вода сум од паники ама одма поминува надвор.