Jas si se pronajdov vo prvoto, 3to, i 5to ) Mislam deka ima negova privatna ordinacija, ama raboti so fondot. Idi na maticen, neka ti dade upat za kaj nego. Ke go najdes sigurno.
Koja terapija ja piel drugar ti? I mene mi dade samo se plasam da pocnam da gi pijam,imam strav od apcinja
Jas veke edna nedela Vezbam I meditiram po 10 min I mnogu podobro mi e.anksioznosta moze da se vrati vo tekot na zivotot ama mora sami da se trudime da ja sovladuvame.ne postoi ednas za sekogash.
Може мала помош вчера имав мн лоша ситуација како топлина во мозокот и цело време мислев дека умирам последен здив ми е ова ама ништо ме бидна како да се справам со ова што да направам во таа ситуација
Јас првиот најголем напад кога го имав ми се случи истото, бев сама дома и наеднаш огромна, неопислива жештина. Мислев мозочен удар недај боже и испаничив премногу. Е сега дури да отидам на лекар ми беше премногу страв, ама откако почнав да пијам деметрин во комбинација со магнезиум + б комплекс, јас се смирив. Да чат пат знае да ме фати некој страв (најчесто кога сум сама) ама се трудам да го надминам тоа. Во тој момент му давам до знаење на мозокот дека сум свесна за се и дека знам дека ништо не ми е. И јас сум анксиозна, знам колку многу ми пречеше кога ќе слушнев 'се е до мозокот твој' ама верувај стварно е така. Пробај значи, ќе успееш да го надвладееш тоа чувство.
Мене две недели ми се случвеше кога ќе излезам на ми се сечат нозете, омалаксаност и сакав одма да избегам оти мислев ќе паднам. Дури и кога бев седната во ресторан со пријатели одеднаш ги осетив нозете слаби иако седев. Почнаја неубајни да ми идаат ама си велев ништо не ми е ќе помине и навистина помина после 10 мин.
Да,навистина најголемата победа над анксиозноста и паничните напади е чувството на самоконтрола, не е воопшто тешко, верувајте, ова ви го кажува личност која неколку месеци преживуваше панични напади постојано, самата си помогнав со тоа што му се спротиставив на мозокот, и често му давав до знаење дека овојпат нема да ме сруши на земја, дека се ќе биде во ред, се научив да дишам и земам воздух нормално бидејќи тоа ми се отежнуваше со нападите... Не сум целосно во ред, сеуште имам кревка и чувствителна психа, тоа трае околу 2 години, но најважно ми е што немам веќе ужасни панични напади.... Запомнете дека во моментите кога ви е најлошо и мислите дека ќе умрете, треба само да си повторувате дека ништо не ви е, дека се ќе помине за неколку минути, и навистина ќе помине ВЕРУВАЈТЕ
Ama sigurno jadis pomalku od predhodno.jas za dva dena oslabev 2 kg ama ne jadev nisto. Sega gi vrativ
Bravo,pa nemam apetit ic anks mi ja unisti zelbata za jadenje.edvaj jadam.kazete nesto za apetit otvaranje.
Da ti dadam kilaza od mene...8kg za 1 god.kaciv...sea se macam da gi simnam...ama se mi e od terapijata.eve vo april 1 god.kako gi pijam
Последните две недели одвреме навреме чуствувам како некој да мија цица енергијата од мене како да ме цеде расположението колку и да ми е смешно нешто како едвај да се смејам како да немам сила.
Mene koga mi beshe najteshko, so fizicki simptomi. Oslabnav za nepoln mesec 7/8kg.. I koga jadev, jadev onaka nabrzina nesto kolku da ne bidam gladen Koga ke se napiev sedativ, posle toa mi se otvarase apetit. A prethodno imav duri gadenje...
Imam, kako nemam Vrtoglavici, nestabilnost, mutno vo glavata.. Precustvitelen, loshi misli.. Simtomite ne se kaj site isti. Jas primer nemam bolka vo muskulite, knedla vo grlo, tahikardija itn...