Namalija i kaj mene deka u posledno vreme ja ublazuvam panikata deka znam sto mi e... a vrtoglavicite moze i da mi se od spondilozata, pa panicniot napad mi e od toa
Knedla vo grlo, voznemirenost..se napiv demetrin sea pa se podsmiriv..vo globala osven tie simptomi sum stvarno okej, pozitivna, bez temni misli..
Bas mi e milo sto si okej. Jas denes se cuvstvuvam loso. Cel den sum vo iscekuvanje deka ke mi otkaze srceto. Isto i jas se napiv demetrin ali ne sum nesto bas smirena, samo nekoi filmovi mi se vrtat vo glava.
Jas momentalno imam cuvstvo ko da mi padnal sekjerot, ko nikogas vo zivotov da ne sum kasnala nisto blago. A pred 3 saati jadev musli..psihata chini chuda. Kolku i da zvuci grubo sega mene iskreno slednovo mi pomaga, znaci nedaj boze da treba da se desi nesto ke se desi vo del od sekundata i dzabe sekiranje. Anksioznosta e samo cuvstvo, znaci intuicijata kolku i da e jaka rabota, tvrdam deka nema tolkava 'mokj' da ne izvesti deka kje ni se sluci nesto loso. Se e vo nasata glava. Taka da opusti se. Dokolku ne ste nad 50, ne se hronicen alkoholicar, ne pusite, nemate pregolema tezina ili vrodena maana..nemate gajle od srce. Barem moe mislenje. Pozdrav i dobra nokj.
Битно е да има циркулација на енергија. Движење ... денсање .... пеење , смеење, секс , гушка , буб. И многу е битно да не ви бидат ладни стапалата и вратот , така да волнени чорапчиња се спас.
Zdravo feminki jas sum nova na forumov .prvo da ve pozdravam ,mnogu odamna ve citam zs I jas go imam istiot problem .celi 7 godini me maci ova cudo se podnauciv da go kontroliram ama ne celosno .a I nekako me smiruva toa sto ve citam pa se malku sama.tesam
Ova nesto e i golema hipohodrija na primer deneska me pecna nesto koga go dopriv radijatarot si pomisliv struen udar dobiv a nisto nemav zatoa ne se plasete ako ste hipohodrik
Mozebi ke zvuci smesno no dali vi se slucilo na nekoj od vas i da mu studi i da mu e toplo vo isto vreme i dali toa bi imalo vrska so anks? Mnogu cudno cuvstvo.. kako da se potam a mi studi..
Сега не, ама на времето, да. И често. Се' што има спомнато од симптоми по темава, се' имам доживеано.