Луѓе подобрена ми е состојбата долго време пијам витамини само па да ве прашам од магнезиумо и б6 некако телото ми е многу олабавено и сум поспана незнам дали е нормално
Ме радува што си подобра Може да е до тоа, но направи си една контролна крвна слика. Често летаргичност може и од ниско железо да се јави. Чисто за да си мирна Но не би требало да е сериозно
Од тоа е тогаш, и кај мене исто се манифестира. Може да прашаш за суплементи некои. Или да појачаш на храна, ако не е многу ниско
Конкретно комбинацијата на магнезиум со Б6 се препорачува кога постои несоница и за полесно успивање и логично е да се конзумира навечер пред легнување, што значи дека не само што е нормално, ти честитам, кај тебе помагаат магнезиумот со Б6 за телото да ти се олабави и да бидеш поспана.
Не е поентата дека се согласува некој или не се согласува , поентата ми е дека треба да се разберат некој работи го имаме проблемо и најголемо решение и најбиско е здрав начин на исхрана и да се вежба покрај седативи и суплементи треба да се придржуваме кон тоа , јас не сфаќам како сака еден човек што е во анксиозен облик да се подобри , да се врати во нормала ако не се самоубеди сам дека можи и дека сам можи да го напрај со промена на животниот стил . Јас лично и персонално во година и 5-6 месеци се вратив на старите патеки, ниту гужва ми смета ниту страв ниту сам да бидам и тоа позитивното мислење не постои ! Тоа зависи од нас како ги гледаме зборовите и во кој облик , на некој здрава храна "Стек" му изгледа позитивно има протеини итн ... а во позадина то пилето е со хормони напумпано колку сакаш итн итн .... Најдобро е да се најди баланс и ништо да не мислиш и то е то , ни позитивно ни негативно . Читајте за здрава храна која што како ќе видите промени и размилувајте на долг период , од како сменив исхрана ни тахикардија ни стегање ни грутки во гради ниту мускул да ме боли , 6 дена тренинг 1 ден одмор, епа видете од кај имам толкава енергија . 2-3 просек часа тренинг . Поздрав ! нормално магнезиумот и за стрес и за депресија , обично кај луѓето со стрес и депресија се забележува ниско ниво на цинк и магнезиум . Место суплемент можи по 2 лажици дено чиа семе во смути во нешто . На почеток така ќе ти е понатаму ќе се навикниш нема тоа да се случува. Ако си low energy зголеми внес на разновидни овошја преку ден .
https://www.technologynetworks.com/...kAdk7RYRAg5-XZtKJNP1OMwZ06einWBqsEUG6xf1lQlus Силно ја препорачувам веб страната , следете ја !
Devojki, jas mislam deka ke pobudalam. Celo vreme placam, a bev okej ovie nekolku meseci. Za vikendot bev izlezena bev sosem vo red i koga vcera stanav imav nenormalna bolka vo gradite. Otidov na brza pomos, ekg se bese vo red megjutoa bolkata uste ne pominuva.. dali nekoj se ima sooceno so nesto vakvo.? Imam 20 godini, ne mislam deka mozi da mi e nesto seriozno.. bolkata se zgolemuva koga ke vdisham dlabko ili pri dvizenje. Ve molam kazete dali nekoj ima vakvo iskustvo?
Ti falat i drugite raboti ) Cigarite povlekuvaat i kafe i alkohol ... Pa kako da ti kazam ete go resenieto gradite od sto te stegaat ... Moj sovet e otkazuvanje i cist vozduh , nemas drug nikakov problm se nadevam ))
Zdravo nova sum na sajtov i se soocuvam bas so ova "cudoviste".Posle dolg period sega ima golem zamav, me gusi ali bukvalno.Znaci osekjam kako knedlavo grloto kako da me gusi nekoj non stop znaci 24/7 vekje nekolku nedeli. Denes pravev krvna slika rezultatite ok znaci se si e normalno. Bris mi zemaa od grlo ama rezultati duri vo cetvrtok jas do togas kke se seknam.Krajnicite si gi osekjam ogromni kako topki i samo me tera da podgoltnuvam i me boli i gusi a me vide doktotorkata mi go vide grloto vika ok ti e se. Ste imale li vakvi simptomi oti ne znam vekje sto da pravam kje zbudalam
Да замолам некој што пие Елицеа и Хелекс да ми пише во лп ако може Или некој друг есциталопрам и алпразолам. Фала многу
Не знам што ми е. Дали од замор, неспаност. За една седмица треба да ми дојде. Можеби е ПМС, плус на работа со , постојано ги воведуваме во ред. Станувам во 6 сабалје низ бус и после на раб мм ретко седнуваме. Надвор сп децата, на ручек. Нз што ми е ми се плаче.
Јас. Повеќе пати ми се има случено, овојпат ми помина пред 3 4 дена а траеше 2 недели. Бидејќи ми се има случено и порано, имам испитувано многу пати и не е ништо, овој пат не испитував. Ми кажаа само на нервна база дека е. Никаков проблем со грло, крајници а мислев ќе полудам, ми сметаше на голтање. Мноогу често кога сум под стрес, нервозна и тажна ми се јавува ова. Немој да се грижиш, почекај ги резултатите и опушти се, се надевам дека се ќе биде во ред.
Вака значи ми се случи инцидент со едно дете каде што работам. Имаш напад на агресија, вриштење, пиштење, туркање и тоа 15 тина минути. Во моментот бев присебна, но затоа вчера се изнаплачив цел ден ко под стрес бев и сеуште осеќам во грлото како кнедла и стрес низ цело тело. Мсилам дека сум болна. Дали е е нормално да плачам толку??