Јагодче пробај со сода со лимон , пробиотик ќе видиш дали ќе смири. Сакав да прашам некој искуство со белмиран дан дали има, таблети на природна база ?
Фала на советите ,немам ништо од тоа освен лимон и пиев чаеви ...подобро ми е денес освен аритмии почести друго не ме мачи вие како сте ?
Dali nekoj secustvuva voznemireno i heleks piev cabe mi drhti teloto ima nekoj ili samo meme nikoj ne razbira osven vie
Nema nisto da ti se sluci, se toa ti e vo glavata. Koga ke si pomislis deka nesto ti e, kazi si nisto ne mi e se sto mi se slucuva se e vo glavata moja ne sum bolna od nisto i meditiraj toa mnogu pomaga Jas taka pravam koga ke mi e loso i koga ke mi dojdet neubavi misli. Eve nesto sto ke te opusti, pusti si go ova i ne misli na nisto samo na ubavi raboti, probaj smiruva Eve ti eden link Se nadevam deka ke mi pisuvas deka si podobro Pozdrav
Da ne ne ti odgovataat tabletite, probaj da se smiruvas sama i zemi meditiraj toa pomaga. Mene mi se slucuvase da se razbudam na vecer ili preku den da pocne da mi se treset nozete i racete i celo telo, ama sega sum mnogu podobra Meditiraj toa ke ti pomogne i ne misli na neubavi raboti. Dali si nesto voznemirena ili nesto da te plasi? Pozdrav
па се некако сум или на работа или од работа си одам накај дома и немам апарат. а и други ми рекле ама баш така често ти пага и тебе? да речеме еднаш во 10 дена? и како се справуваш со тоа?
Да , анксиозноста влијае секако и на тоа ,мене ми се случува и што викаш секогаш кога сум надвор од дома ама сепак кога ќе се вратам мерам пошто тоа може ќе се одвои ама сепак може да се примети ,кај мене освен тие симптоми има и повраќање сум завршувала и на итна медицинска помош поради тој проблем
офф ке треба повеке течности да пиеме изгледа. ама лошо е тоа од што мислев ми пага шекерот почнав да јадам без да ми се јаде од страв. пред да излезам од работа ке каснам нешто демек да не ми падне шекерот додека да стигнам дома е бог да чува психата е чудна работа. фала на одговор пиј течности чим знаеш до што е јас допрва ке испитувам
Od zeludnikot mi ide voznemirenost do sega heleks mi bese super ama i pred ciklus sum i neorobion se napiv i magnezium i cabe
тоа ти е од циклусот ако ти е пред и првите два дена после ке се среди. многу жени осекаат немир така само тој период пред и за време мензис
Toa sto imas nemir i sto si nervozna ti e zatoa sto treba da dobies, probaj da meditiras i ke ti pomine, navistina mnogu smiruva. Pozdrav i pisi mi kako ke si
Абе ко ќе реши он да падне ни благо ни солено ни кока коли ни ништо не помага Али јбг барем не е многу често ,само сум приметила на нервоза и на променлива клима ми реагира. Патем се има случено и да имам во моментот дигитален апарат за притисок ,и да покажува error ,дали од многу споен или од многу низок не може да го измери не знам
можно е да си во право зашто на промена на температура и мене ми се случува посебно од ладно на топло или ако сум на сонце некое време