Isto i mene i so terapija me faka me pustA na sekgo mu se slucuva no nie muvata na kapata se plasime ti pies nesto
Da vi kazam eden star doktor pocinat e mi kaxa Jas pijan asentra od 50mg i po potreba helks i jas ne sum za apcina no nekogas mora nekj moze bez apce nekoj ne se e individualno jas sama ne mozev da si pomognam kaj ne odev se mi e jasno nikoj ne umrel od aksionsnost no psiha e zaebana rabota
Nekolku veveri se budam i nemozam da zaspijam dali imal nekoj vakov problem i kako da go resam iskustva?inace imam i gasovi vo stomsk ispustam
I mene mi vikaat nisto ne moze da ti se sluci nema da umres, ama mozokot si go pravi svoeto ne saka da misli taka.
Znam kako ti e no nie go kontrolirame mozok no vo nasiov slucac on ne kontrolira haha i kako gledas kolku clenovi ima vo tema anksioznost i nikoj ne umre
Gledam da si gi trgam mislite i pozitivno da mislam, ama vecerva ne bese taka. Ke pomine i ova se nadevam i ke prodolzam da ziveam ubavo bez losi misli
Имам пишувано доста пати, на периоди ми е полошо, на периоди подобро. А секогаш кога ми е лошо размислувам дали ми е нешто посериозно, да не не ми помине никогаш, да не се измачувам долго вака, да не изгубам контрола , да не сум полудена веќе и сл. И без терапија и со терапија ми се случуваше исто.... Стварно ми е смачено веќе
Site pominuvame niz istoto, eve i jas sum isto taka na momenti sum dobro na momenti loso. Ama ke pomine i toa eden den
I ja go imam istiot problem nz vise sto da praem a i ova vreme nevreme go naprae svoeto nz sto da kazam vise site imame problemi
Ednas nekade procitav deka toa so mirisot moze da e od anksioznosta isto kako sto e so sluhot I osetlivosta na svetlina.
не се секирај, на сите ни прескокнува срцето од време на време не е страшно. мене лично кога не сум наспана, цигари, алкохол и кога е времето вакво врнежливо.
Ne misli na nisto loso koga znaes deka si vo red, ako ti stani loso vikaj si nisto ne mi e, se sto mi se slucuva vo glavata mi e. Meditiraj koga ke ti stani loso mnogu opusta, mene mnogu mi pomaga i raboti nesto i so tek na vreme ke se navikne i mozokot deka ne ti e nisto i ke pocnes da mislis na ubavi raboti, ke zaboravis na se loso. Pisi mi kako ke si