Да одиш. Анксиозноста може во одредени моменти да предизвика вакви проблеми со видот, не е ништо ново, особено кога си под преголем стрес.
@GirlLove Ако е итно да ако не не би одела во време на вирусов ! @Taeee Ако седиш премногу на моб може да имаш замаглен вид
Ви благодарам на сите ме утешивте, навистина е страшно што може Google да направи одма најлошите болести ги дава..
Ne veruvaj vo Google se sto pisuva ne e vistina. Jas taka pravev koga ke se pocustvuvav loso odma na Google proveruvav i kakvi bolesti ne mi pokaza deka imam, i koga otidov na lekar site proverki koga mi gi napravija nisto nemav I mi rekoa mnogu na Google da me veruvas. Zatoa sega ne veruvam na Google zosto nisto ne e vistina. Uzivaj nemas nisto i prodolzi da zivees normalno, znam deka ti e tesko ama moras i ke se trudis. Zivej go zivotot ne vredi da go pominuvas vo strav, gledaj deka nesto ti e. Zivotot e eden i treba da se zivee, toa sto pominalo ne se vraka. Pozdrav i se najubavo.
На најслабо ми е светлината на екранот од тел сите апликации ми се со црна тема као боље за очите ама прееемногу време поминуваме на нив барем јас поготово па сега кога сум дома цело време ...ако не е мобилниот тогаш е тв ако не е тв тогаш е лаптопот ...таблетот... ми е дешава кога ќе излезам надвор да сум буквално слепа значи замаглен вид скрос да не можамда возам е до тој степен да не правам муабет за читање само со зум можеби се пронајде @Taeee
Хахаха се пронајдов.. Цело време сум и јас пред телефон без пауза 24/7 а некако и премногу стресен ми беше периодов, па сега уште ова со очите ми фалеше и тоа да го мислам, де светки гледам де кој ке погледнам во небо некој точки ми се мрдаат па пак и тогаш светки имам ма ајде веќе не се издржува. Мада се надева дека не ми е ништо...
Мене кога ми беше така докторката ми даде витамин Б6 три пати на ден по две пред јадење,и ми се стабилизира гадењето
Помагаат ама ако е обичен стрес работа, спорт нешто ама за анксиозност не дури ми ја и зголемуваат напнатоста
Толку сум потресена од пораѓајот на сестра ми, јас еве нњ знам. Ете сега дур и зошто да плачам ми викаат, сестра ми со операција, а јас сум глумела. Толку потресни приказни слушнав за тој чин, што сега ми е страв да раѓам. И ми е страв да појдам до кај сестра ми, ми играат нервите, ми се повраќа. Никој не ме разбира. Ве молам некој да ми се обрати во лп. Под притисок сум од ко се вратив од ск.