Toa ti e od ankcioznosta i ne grizi se nikakov problem nemas so srceto i nema da umres , a toa sto ti dzezi e od zeludnikot i jas imav takov problem. Koga ke ti idaat nubavi misli vikaj si nisto ne mi e se sto mi se slucuva vo glavata mi e i meditiraj mnogu pomaga, a najvazno misli samo na ubavi raboti i ispolni si go vremeto zemi gledaj nekoja komedija, raboti nesto, citaj kniga izberi nesto sto te pravi srekna. Pozdrav
Se trudam da se zanimavam citam knigi, skoro sekoja den odam vo park peshacam, gotavam probuvam novi recepti ama mi treba ushte pred se ova jas odev na kik boks sekoja vecer bev ispadnata odreden period odev i na rabota, fax i mi bese ispolneto vremeto a sega...
Ke si sredi situacijava uste malku i ke mozes da uzivas, ke mozes da izleguvas, da setas se ke vide kako porano.
Избегнувај плин и чад? Зошто би ги мирисала воопшто. Ако ептен си приморана и не можеш да ги одбегнеш, контрирај со убав мирис. На пример, еукалиптус. Земи си етерично масло, ламба и свеќички. Ем ќе си создадеш релаксирачка атмосфера. Ако ти се лоши, јади ѓумбир. Исто и свежо нане или посилни ментол бонбони. И пиј чај од нане. Само каква врска има ова со анкциозност...
Јас би ви рекла уживајте додека сте дома, посветете си повеќе време на себе и на вашите најблиски и не мислите на лоши работи оти кога ова се ќе помине пак ќе се вратите на брзиот начин на живот и ќе немате време за сите работи. Ако немавте време да работите на самите себе до сега , сега имате. Направете некоја позитивна промена и победете ја оваа анксиозност еднаш за секогаш.не користете го слободното време за создавање нови симтоми.
развијанразвијан ми е многу носот поради адреналинот и сеќавам мириси на чад и плин од далеку и самиот мирис ме вознемирува
Пошто побудалев дека нешто не е во ред со мене вчера направив крвна слика резултатите се супер, само лимфоцитите ми се покачени 41% ми се а максимумот е 40%. Дали е тоа бидејќи имам менструација моментално или ? Сега за тоа ќе се фатам и ќе го премислувам страшна работа...
Zdravo decki, kako ste? Mene denes na rabota mi se sluci od levata strana venata sto mi e celo vreme mi vibrirase mislev deka doziveav mozocen udar i sega glavata me boli, me stega vo gradite i mi se losi. Sto moze da e ova dali mozebi e od premorenost? Pozdrav
Јас превзедов најголем ризик. Се гледам со тоа машкото што ми пишуваше и му раскажав се буквално. До некој степен ме разбира и се нервира многу кога плачам. Шетаме по планини, ливади. Ме сака. Ме гушка, ме бакнува. Му кажав ништо да не очекува... Сепак мислам со ова прам чекор напред..... И подобро е. Другарките ги игнорирав. Поќе главоболки ќе ми создаваат и ме сакам со нив да излегувам.
Не ја знам ситуацијата од почеток меѓутоа од лично искуство, како ти се чувствуваш најдобро така и прави што и да подразбира тоа. Тоа не е себично, него грижа за себе и своето здравје.