Речиси секој има вишок течности и целулит, треба да си екстремно фит да не биде така. Не е тоа страшно, не се плаши, за џабе си создаваш драма во умот.
Decki kako ste? Jas bev cel den ubavo ama sega mi e loso. Me stega kaj srceto i vo gradite imam bolka, mi se losi, me boli glavata imam vrtoglavici, imam bolki po celo telo i mi se zapira disenjeto. Dali nekoj se custvuva vaka?
Јас имам чуство како лицето и очите да ми вибрираат, дали некој имал вакво чуство ве молааам да ми каже некој
Имам проблем. Иако имам 29 родителите постојано ми висат над глава, до кога излегувам.... Сега почнав да се гледам со едно машко скоро месец дена, сака да спијам кај него, но јас нз дали сакам... И плус моите, освоено татко ми, ко ќе разбери толку ќе се налути.... Истото и се случуваше на сестра ми, која сега е веќе мажена.
Пиј стопгрч за болка во мускулите.. Мене матичната ми кажа дека тие се многу ефикасни.. И тебе ти е се од анксиозноста.. Но мене ме чуди како може очите и лицето да ми вибрираат и да гледам само бели букви дупло. Само тоа
Како бе така на 29 години те контролираат? Живееш со твоите? Зависиш од нив? Лесно е да ти кажам, батали ги. Ама па, знам дека доколку живееш со нив не е лесно. Совет од мене ти е, ако одлучиш дека сакаш да преспиеш кај дечкото излажи ги дека си кај другарка. Иако глупаво е да ги лажеш на тие години, како да си мало дете...
https://www.instagram.com/tv/CAxWouWn7e5/?igshid=qss5pg95xpkg Погледнето го лајвот, во врска со анксиозноста и паничните напади.
Дечки како сте, веке неколку дена осеќам дека ми трепери видот и окото цело време сум под стрес, бев на очно се е супер диоптерот ист ми е.Исто така кој има промена на време осекам трнење на цело тело. Дали може да е од анксиозноста ова?
Decki kako ste? Jas imam boka vo gradite i srceto loso mi e, mi se losi, bolki imam po celo telo, glavata me boli mi se vtri i matno mi se gleda, osekam nekoj strav kako da se kocam celata. Nekoj se custvuva vaka?
Da bash jas osekjav deka ke mi se ukoci rakata, toa me pushti sega pocna celo telo da mi igra i trne..
Дали е нормално да ме стега главата ( претпоставувам од времево е) треба да добијам денес и мислам ќе полудам, се чувстувам ко изгубена, плус имав секс без кондом и сега мислам дека сум трудна.