Сериозно за Неурофорте , магнезиум 400 мг и б 12 витамин кој што е круцијален за секојдневна употреба ? ХАХАХАХАХ СЕРИОЗНО ? дај бе земете општи работи научете ....
Јас го имам истото ... додека пијав АД скоро целосно се намали треморот ама затоа сега дека 3 месеци не ги пијам ми се врати треморот и тоа како .. тоа се нервите низ телото .. многу има вознемиреност во телото затоа .. нервите ти играат така ... јас се трудам да го игнорирам тоа
Кој ти коментира за витамини? Ко што гледаш, сите ти збориме за твоите коментари околу антидепресиви. За витамини до утре зборувај ако сакаш
Актеров земаше и дрога колку што знам јас .. и како што кажуваа се предозирал од се ... се разбира дека ако претераш со било што ќе има последици ...
Од анксиозност зеде За Трамп ми пишуваш , бркајте си работа убо вика Апасиев . Дефокусирана и фрли си ја дипломата од Фармакологија ако си завршила воопшто .
Во ред ... ама обдукцијата покажа дека се предозирал со апчиња ... тој додека ја спремаше улогата на Џокер имал големи несоници и депресија а и ред други работи ...
Диплома од Фармакологија не постои, постои предмет Фармакологија А за Трамп ти зборував за да сфатиш што треба да се прави кога некој се прави експерт на тема која не е, а тоа е да му се тргнат постовите
Многу си нервозен како лик кој што го нашол ,,лекот" за анксиозност. Повеќе членови ти искоментираа за истото, а само ти си ја браниш твојата кауза дека антидепресивите се зло, ама хелексот е она што всушност ќе не излечи. Толку ли нема некој психолог/психијатар на форумов, малку да ти објасни.
Ти не ја разбра, терминот фармакологија не знаеш што значи, се расфрлаш со дијагнози и мислења за апчиња.
Се предозирал со тие апчиња. Како што напоменав, после извесно време, престануваат да делуваат. И земаш нон-стоп се повеќе. Крајниот исход е смрт. Толеранција на лек е опасна работа, сама по себе не, ако се рехабилитираш. Но, ако продолжиш со истото темпо, за жал завршува фатално. Конкретно одредени ликови, кои не се психијатри, сугерираат за безбедноста на овие лекови, а навистина се плашам, дека ќе се најде некој да послуша. Треба да реагираат модератори, барем тие сегменти да ги избришат. Ве предупредувам. Овие лекови не се играчка, ако се земаат спротивно на препораките од доктор, можат да чинат живот.
Во ред, јасно ми е се. Само дали ќе им се разјасни на останатите, доколку би ги примениле твоите совети.
Ме интересира чисто , што имаш научено од моите совети ? Па нека сподели некој искуство што ме разбрал и што сум му објаснил во лична порака дали му е подобро или полошо и да завршиш со твоите деструктивни мисли .
Ништо, јас сама си го најдов својот пат. Но секако е во ред и да ја прикажеш својата страна. Ама очигледно не се разбираме конкретно за хелексот и за ад. Затоа што пред некоја страна прашуваше што значи зависност. И јас ти ја објаснив. Кога не ти е јасен тој сегмент, не може да формираш мислење врз база на твоето искуство. Знаеш друго тело како ќе реагира? Не. Но, сепак завземаш цврст став за истото. Кога се сомневам за нешто, прашувам, се едуцирам, особено за вакви сензитивни теми, не сакам да дадам мислење ако она што сакам да го кажам не е научно потврдено со бројни студии. Јас покажувам сомнеж и не советувам за терапија, ти покажуваш самоувереност, а притоа нималку немаш познавање од фармакологија. Нема потреба од љутење за она што сакам да ти укажам. Знам дека имаш добра намера за да помогнеш, ама навистина со тие совети некому ќе наштетиш. А да не коментирам дека советуваш дека психијатрите и психолозите само лапаат пари и не помагаат. Разликата меѓу мене и тебе е што јас бев на терапија со ад, посетував психолог и психијатар и моментално ништо не земам. Ти ништо од ова, а сепак имаш потреба од хелекс. Па нека одлучат останатите што е поправилно.
Не си во право колку и да се противиш. Ако тебе нешто ти помогнало, не значи дека истото ќе помогне и на некој друг.
А бе луѓе од каде знаете дека е вистина што пишале дека се отрул со апчиња?? На интернет веќе не се поверува се. Можеби е нешто друго. И на крај, постои и учебник на нет има фармакологија и се пишува за апчињата, како се делат ад и сл. Па добро е секој да прочита и да му се разјасни во глава. Во меѓувреме една препорака, за тие што сакаат да пешачат, најдов доста добра работа на јутуб. Walking at home. Позз до сите и да бидеме храбри