Da istoto so mene se slucuva fala na sovetite ke probam i jas toa.e ke se borime nema dr care.. se nadevam sto pobrzo ke ni pomine na site fala za odvoenoto vreme
Уф,неможам со градиве што неможам убаво мнвоздух да си земам се плашам,незнам дали ми е од желудников или коронава,сабајле се напив диезепам од 5мг сега неможам да пијам пак,арно си ги Делев по 2,5 ,или па можи да се напијам ептен ако ме фати паника пак од 2,5
Istoto i go imam jas ne znam od sto e dali od maskite sto gi nosime na rabota celo vreme dali i jas imam problem so zeludnikot mnogu mi e naduen i grcevi imam dali toa mi pravi problemi ama zemam dlaboko vozduh od vreme na vreme
Dali imate problem so custvo deka mora da begate, primer vo prodavnica ste i edvaj cekate da si odite? Jas mislam deka stanav opsednata so ova custvo
Sto cuvstuvash? Mene nekogash mi e taka osekjam kako da mi se secat nozete I mislam ke padnam. Ama nisto od toa se e do umot.
Земи апче за желудник,исто и јас мислев на нервна база оно желудникот да ти бил, се напив Земи nolpaza пола саат пред јадење исто и јас мислев на нервна база ми е тоа, а усвари од желудникот мака сум имала. Се напив уште од првото апче одма осетив промени на подобро
Имав порано, сега не. Ваљда се губи се со време со терапијата. Не знам колку делува ама имам читано за закон за привлекување и дека чувствата се горивото а мислата е ракетата. Па некако ако можиме да ги контролираме чувствата.
Луѓе, бегајте од ова. Ништо добро и позитивно не ви носи. Некој многу ама многу заработува со ова лажејќи ги луѓето. Не велам дека се што презентираат е лажно. Па нормално треба да се трудиме, бориме за самите себе. Ние сами треба да превземе одговорност за себе. Ама не на начин на кој што тие тоа го презентираат. Бизнис си прават манипулативо, а луѓето веруваат бидејќи го слушаат од нив тоа што сакаат да го слушнат..
I jas begam duri od pred vrata se vrakjam nazad, ili od doma ke trgnam pa ke me obzeme cuvstvo na strav i nazad doma
Kako da se brzam vo se nesto zemam da pravam sakam pobrzo da go zavrsam i da se vratam vo komforna zona
Зголемен стрес. Ми се случувало да неможам да седам во едно место повеќе од пет минути. Прави нешто што ќе те измори, ќе ти одвлече внимание и слично. Така ќе немаш време да мислиш многу и тоа чувство повремено ќе исчезне. Човек најлошо го искористува времето кога е слободен. Мене вежбање и трчање ми помогна. Трчав по 10 километри на ден. Кога ќе дојдев знаев дека едвај чекам да се истушира и директива во кревет. Чувствата треба да ги контролираме ние, а не тие нас.
Има ли некој проблем со мачнини во главата и градите чувство како пред онесвестување и притисок и затнатост во ушите, што мислите до анксот ли е и тоа?? веќе не се издржува.. којзнае што може да е
Што е тоа? Сам на себе не можеш да практикуваш акупунктура. Инаку би сакала да идам да ми прават акунпуктура поради проблеми со долниот дел од грбот, фатен нерв конкретно. Кој знае дали би помогнала акупунктурата за тоа.