Bas taka. Jas pa posledni denovi imam problemi so spienje , posebno ako imam obvrska sledniot den sto moram da ja zavrsam .. nikako da zaspijam i bas mene zeludnikot stomakot se duvaat , mi se gadi, mi se grci .. ne grizi se samo prifati deka sve toa e u nasa glava i deka nisto ne e vistina i kje pomine. Porano koga pridavav mnogu znacenje ne spiev voopsto po cela nokj sega si velam , psihata e se macam uste malce da zaspijam i zaspivam. Taka da , definitivno toa moze da se simptomi i se simptomi na anks.
Дали од нервоза ви се случило да ве боцка срцето?толку мн се испукани денеска на работа што почна да ме боцка срцево
Mozit da si preladena probaj so kapa da spies ili stavaj luk vo usite iscisti parce i vo ednoto i vo drugoto use stavi pomagat mnogu..Jas denes nemam fala mu na Gospod mnogu bolki vo glavata a i usite malce mi se smirija no od vreme na vreme pocnuva edna jaka bolka i prekinuva vo glata si seta bolkata a i plus denes jacmen mi izleze vo levoti oko.Jas mnogu se plasam epten so ke izlezit od ovie glavobolki samo Gospod znae
Овие денови чувствувам голема вознемиреност непосредно по станување од спиење. Првите триесетина минути имам тахикардија. Потоа во текот на денот постепено се смирувам без никакви апчиња. Му се случува ли ова на некој друг?
Дали е можно од Анксиозност да болат јајници и да боцка стомакот ? Секој ден ми се дешава нешто те кај срцето ме стега , те грутка ми стои во гради, не можам да дишам, ми се гади, тахикардија ... и свашта више аман Се обидуваме со сопругот дете да имаме и премногу ми е страв . И вака се ме боли па камоли да останам трудна си викам како ли ќе издржам
Можно е да е од тоа, се' додека не се навикне телото на антидепресивот. Мене ми се случуваше првите месец дена со елицеа. Не би требало стално да ти е лошо. Земи чај и одмори се!
Не паничи, се' ќе биде во ред. Немам некое такво искуство, но најдобро да посетиш доктор. Нема да биде зијан од преглед душо.
Jas imam crni misli veke 2 meseci nemozam da spiam na mira se budam se potam se plasam od toa sto ke sonuvam glavata me boli bez prestan usite pa plus i jacmen na okoto mi izleze sve si mislam imam nesto vo glavata ke mi se desi nesto sve najloso nesakam da sum vakva se trudam da bidam pozitivna no ne mozam I mene glavata me boli skoro nedeli bez prestan so niedno apce ne pominuva plusni usite pocnaja katastrofa i koga mislam bolkata poveke mi se siri i togas ke skrenam te mislam kako imam nekoja bolest ke mi se sluci nesto periodov sum za nigde..Probaj da bides poveke so luge druzise izleguvaj bid so pozitivni licnosti
Apcinjata mozi gi namaluvaat simtomite ama umot ne go menuvaat. Nacinot na koj razmisluvame, dejstvuvame i t.n e do nas samite.nie site sme zdravi i na simtomite ne treba da im obrakjame vnimanie I ke pominat.
Isto sum i jas samo mislam Deke imam nekoj bolest t ena glavata ne da grloto umorna se osekam ne znam stvarno vise sto da napravam sto da pravam
Ne znam istata sum i jas samo zestini edni bolki vo glavata gore vo temeto katstrofa kolku dena si so glavobolka i dali ti pominuva koga pies tableti useto isto te boli ili ne
Апчињата и тоа како го менуваат мозокот. Со антидепресивите се крева серотонинот, па кога ќе биде на некое ниво се почнува работа со терапевт. Не секоја анксиозност и симптоми се исти.