Од денес почнав со Асентра, по четврт.Ќе пијам три дена, па три по пола и стартувам по цело.Со среќа нека е. Искуство некој со Асентра?
Среќно! И јас требаше, ама не ја зедов оти аптекарката ми рече дека била тешка. Отидов по нејзиниот ум ко штракната.
Нормално е тоа што ти се случува и јас после два месеца се вратив на занфекса ...што да ти кажам ниту ми се јаде ниту ми се пие опсесивни мисли до плафон на моменти мислам ќе полудам појачана анксиозност тресење на раце...тоа е тоа кога докторот ќе ти каже прво ќе ти биде полошо додека мозокот ги прифати затоа обично се ординира некој анксиолитик или друг лек за смирување...не се секирај не си единствена
Дали кога ќе добиете сте многу чувствителни и само плачете? Јас не знам дали ми е од промената на средина, отказ и сл....
Не ме навреди,37 наполнив,ама сега брзо бев на гинеколог имам циста на јајник,ама ми кажа во одлична состојба си,дури ми рече да пазам да не останам бремена,хахах,мене умот ме мава за рак на бели дробови
Можда можда, не сум пробала Елицеа никогаш земав Персен Форте ама не го ни осеќам искрено, ќе видиме за две недели како ќе биде
Па и овие содржат Валеријана. Конкретно за кои зборуваш, пошто не сум пиела до сега? И дали и они дебелат?