Овие пробај ги https://24apteka.mk/product/sentis/, а за дебелеење незнам да ти кажам право, јас ги пијам по потреба а не секојдневно задоволен сум според мене подобри се од персенот
Детето знаеше дека неможе да го победи Времето, но Детето знаеше дека може да оди заедно со времето, зошто Времето му го дозволи ТОА Времето му вети дека ќе му го осветли патот и дека ќе му ги открива пополека своите тајни " Можеби ќе му помогне некому
И јас пијам терапија, со цитатов само сакав да укажам дека не треба да се брзаме во доживувањето на работите, треба да бидеме тука во сегашноста со ова ветре што пирка уи ни ги разбиструва мислите а се убаво па и она Наравоучение ќе си дојде, само биди заедно со времето, да не се осврнуваме толку на минатото каде јас совршена се гледав отприлика, да бидеме во сегашноста и да мислиме позитивно и да се фатиме под рака со времето односно СЕГАШНОСТА
Чудо нешто е елицеава... А да си прашам јас... Дали некој ја пробал и како лек против Ковид19 , можеби и за тоа делува... Елицеа лек за сè!!!
Мислам дека е нормално тоа што овие на билна база не дебелеат ... Кај се видело од тревки да се здебелиш.. а овие другиве си се хемија... исто како месниве продукти. Сте виделе вегетаријанец дебел ???
A ovie Sentis nekoja od zenski rod ako piela, da znae, ovie vo bremenost moze li? Jas na b6 3x2 sum i po potreba diazepam, toa smee, za ovie prv pat slusa maticnava moja. Nekoj iskustvo da ima ili da znae? Da jas piev, 2 nedeli demetrin samo i po potreba posle, ama retko posle tie dve nedeli