Слободно пиете си апчиња кога ке се осетите дека ви требсат, само си правите полошо ако трпите, докторите не се џелати, тие се тука да помогнат, слушајте си ги докторите.
Нешто природно да ви помага за анксиозност? Или некои суплементи полесни да се, не сакам седативи и антидепресиви да земам....
Ако знаеш како функционира телото, ќе знаеш и колку време му треба да ја ресобрира активната компонента. Барем јас сум истата, ти се враќаш со нови акаунти и пак пишуваш небулози.
Znaete kakp i sekoj anksiozen covek taka i jas.. jas nogu traam zestini ama denovive samo slusam muabeti kolkh e zesko, ke se onesvestisz ke ti se slosi, strasno e.. i ti misli mi reflektiraat i koga ke izlezam nadvoe mislam deka i mene ke mi se slosi, deka ke padnam.. deka ke kolabiram.. na rabofa sedejki naedns kako da mi se svrte, pocna da mi lupa srceto i racete da mi se tresat? Toa e panicen napad??
Денес сум катастрофа. Ми иди да си избегам од кожава. И секој ден ми е така. Имам си некои проблеми, а некои не се ни проблеми а сепак се осеќам како воз да ме изгазил, и како да сум виновна за се што се дешава, и премногу сум самокритична. Ќе полудам.
Девојки препорачајте добар психолог за анксиозност и панично растројство. Приватно некој што работи со физичко присуство. Ако може и телефонски број пишете. Благодарам. Локација скопје
Пробај 5 htp на health aid, тие мислам дека се многу добри и магнезан б6 насабајле на гладно, зависи во која фаза си, колку књ ти помогнат, ако не ти помагаат пиј си тоа што ти рекол докторот, не трпи, полошо ке си направиш
Здраво на сите пријатели тука, со некој се знаеме со некого не, како и да е. Влагам во сајтов чисто онака да ви кажам нешто шо многу има голем ефект и позитивни резултати. Не конзумирајте Кафина, енергетски пијалоци, алкохол и ни крај памет било какви наркотици или тревче. Има многу позитивен ефект, само пробајте зборо ми е ич да не конзумирате ама баш ништо шо има кофеин. Значи кафе. Енергетско и алкохол никогаш да не посигните ама баш никогаш Ви кажувам од лично искуство, има големо влијание, барајте си работа, работите фулл, дружетесе со пријателите,сакајте се себеси максимално и сите паники, негативни мисли и се остало од анкциозноста испратете го у кураццц Поздрав и имајте убав ден
Препорака само терапија со психолог, бидејќи тој те води кон коренот на нашите комплекси. А ти посакувам што поскоро да го откриете. Не се откажувај од работата на себе, ти си многу повеќе од тоа што моменталната свест ти го кажува за тебе. Истите комплекси ги влечеме сите, не воспитувале исто така несвесни родители (и го правеле тоа најдобро што знаеле). Психологот ќе ти покаже колку се смешни, небитни твоите убедувања за себе.