Здраво Јас за друг проблем порачувам од Грција, не знам тука дали ги има, конкретно тие што ги земам имаат стварно голем ефект, после труење со све и свашта од лекови само на витамините сум и се е на природна база. Ако ги најдеш пиши, посебно во корона со затворени граници ми беше тешко да порачувам, ако не најдеш пиши што ти треба ќе ти порачам.
Imam uzasen PMS, i zestinava i ni docni.. auu uzas lugee.. stomak me boli, tahikarfija, nervoza do plafon..steganje na slepoocnicite, zamaten vid.. sovet??
Zdravo decki.. Imam anksioznost I panicni napadi nemozam vo kola da se vozam nitu pak da vozam nemozam od doma da iskocam I slicni rab vekje 5 meseci sum vakov seto toa se sluci pred okolu God koga imav prvi napadi posle raskinuvanje na dolga vrska I ne znaev so se slucuva so mene no posle sfativ deka se napadi januari Feb. se zatvoriv celosno imam steganje vo Leva strana od glavata krckanje na vratot a dojde nekoj da mi zbori ili slicno odma osekjam deka kje poludam begam vo dr prostorija I slicno ne iskacam strav mi e ne se osekjam udobno piev dijzapam od 5mg no povekje ne ne sum se sovetuval so dok. bidejki nemozam da ja preminam kapijata od dvorot se mi e ne realno I slicno... dajte sovettttt
Типично за анкс и панични проследени со дд феномени , ке бидеш добро ако решиш да работиш на себе, има доста добри психотерапевти ако си заинтересиран ке ти посочам некои во лична порака.
Здраво друштво, сакам да прашам дали имате заматен вид село време? Мене ми дадоја и очила со нив чисто ептем гледам но како поонереална слика, а кога ке ги извадам сликата ми е пореална но не чиста како со очилата, незнам што да правам, дали некој има слично искуство?Терапија не земам ништо скоро две години.
Има ли нешто што не е симптом на анксиозност во темава ? Не препишувајте се на анксиозност, ноктот да ве заболе ќе пишете дека е од анксиозност, сериозно.
Se soglasuvam deka treba da odi na ocen lekar no @crvec, i od anksioznista se javuva kako zamaten vid a i kako nus oojava na AD prvite 2-3 nedeli. Ako ocen doktor iskkuci proble so ocite, razgivaraj so doktorot koj ti prepisal ad.