Не треба да се читаат секакви работи на интернет посебно не гуглајте на симптомите, од тоа не можеш да пронајдиш спас туку само страв. Обидисе да го пронајдеш мирот во себе доколку не можеш сама посети психолог и убедисе себе си дека не си болна, ти само доживуваш анксиозност, а анксиозност не е болест тоа е само период кој ќе помине еден ден.
Isto i mene mi se desava kako da mi setaat mravki po nozete i trpnenje-peckanje na racete mnogu cesto i nekogas i na nozete i toa e najizrazeno na prstite na racete koga ke lezam i drzam tel vo race ili koga ke gi krenam racete nagore znaci sekojdnevie mi stana
Mnogu bi sakala da pomine sto pobrzo i se trudam sama da go nadminam so otegnuvanje na mislite ama dzabe e koga fizickite simptomi se non stop prisutni i samo me vrakaat nanazad, sakam da posetam psiholog psihijatar ama nesakam da pijam antideprsivi od niv isto taka mnogu se plasam
Jas dojdov Mk na odmor 2 meseci I da si se vidam so familijata a anksioznosta ne me pusta. Te sum omalaksana, mi smeta guzva ( ne sekogash) te pritisokot nizok, te nekoj ne ubajni me fakjaat… namesto da uzivam jas kako da ne sum tuka.
"lovely girl M, post: 5731504, member: 127728"]Jas dojdov Mk na odmor 2 meseci I da si se vidam so familijata a anksioznosta ne me pusta. Te sum omalaksana, mi smeta guzva ( ne sekogash) te pritisokot nizok, te nekoj ne ubajni me fakjaat… namesto da uzivam jas kako da ne sum tuka.[/QUOTE] Дали ти е гадно во желудник и од јадење ?
Дали ти е гадно во желудник и од јадење ?[/QUOTE] Nemam apetit koga mi e taka. Nemam loshenje ama mi se slucilo I toa porano.
Дали при излегување надвор се осеќате изгубено, без концентрација? Некако осеќам како многу да спијам.... Заборавам што треба да купам и сл.
I jas go mislam istoto bev dobra ama od kako da dobiv prvata doza posle nekolku dena anksioznosta mi e pojaci inaci super bev ama posle vakcinata sekoj den sum so misli so nemir bezveza nekako
Ако сакате да ве акне анкс и паника идете на темине за коронавирус. Што ѓавол ме тераше деновиве таму да се расправам. Така ме акна анксиозноста денес и вчера тоа чудо нешто. Јас најубаво да се одјавам од форумов. Се само негативности, и неубави работи.