I jas sum si vo PMS I ne mozam da vi opisam kolku mi e "PREKRASNO" samo si kasnuvam nesto I vecito sum gladno I jadam a u isto vreme ne mozam da disam AMA butam u toa ustata! I tAka debela anksiozna I u pms si uzivam u nokva pozdravljam vas
485, ти, дебела?!? Да видам да не верувам .. ахахахахаха .. ама ако, бутај си, и јас си бутам ... Како си денес? Се надевам подобро, зашто почувствував доза оптимизам во твојов пост .. Битно знам дека ќе бидеш добро, според ставовите, до овде чувствувам дека си силно дете .. Поздравинела и секое добро .. Останатите феминковци, како сте ми? Ај добар ден, убав ден .. Одам да користам студено сонце , мва мва ..
сакам да упатам прашање до сања буцка и останатите кои се имаат скроз ослободено од анксиозноста, без можност за вракање, на кој начин ја добивте битката и кој беше пресудниот момент после кој веќе не дозволувате да ве преплави стравот???
cia 123 momentot koga ke resis da bides posilna i momentot koga ke svatis deka ne ti e nisto i deka nemoze da ti bide nisto ke bide pocetokot na krajot na anksot девојчињаааааааааааааа јас си купив фармерчиња и чизмичкии ,,, абе нас жените да не пуштат само да купуваме и ништо нема да ни биде
Циа123, ако се навратиш на моите постови ќе видиш како сум успеала полека полека да ја истргнам чумава од себе, кога ќе размислам, не знам дали воопшто се употребуваат начини за нејзино вадење или со тек на време сфаќаш дека сето тоа е психа која те надвладеала и во еден момент си стануваш досаден сам на себе со жалењата, постојано неубавите случки, спречувањата да ги извршиш основните работи, напнатоста, чувството како друга личност да функционира од тебе, дури и одбивноста што си ја создаваш од самиот себе зашто си таков, а многу добро знаеш дека тоа НЕ СИ ТИ! Борејќи се цело време, ги сфаќаш овие работи и превземаш нешто. Зависно од цврстината на сопствениот карактер, или примаш терапија или не. Секако прв чекор, ја препознаваш емоцијата, симптомот, втор чекор ја оставаш да мине низ тебе, трет чекор додека таа заминува ти повторно ја повикуваш истата, едноставно го учиш телото да се навикне на неа, кога некој ќе те навикне, веќе не се чувствува присуството негово со возбудливост. И постепено изчезнува. Дека нема да се врати не знам, засега сум супер, а и знам дека ќе бидам така зашо јас сакам и нема да дозволам да ме преплави повторно, сега барем знам како да и се обраќам. Но секако никогаш не велам никогаш, така што можноста е отворена.. А дефинитивно можам да кажам дека пресудниот момент кога не дозволив да ме преплави стравот беше одбивноста што си ја создадов од себе, што се претворив во лик кој отсекогаш сум го мразела кога ќе сум наишла на него, лик со две лица и егоизам. Иако никогаш не бев тоа во суштина, бидејќи само за себе живеев две лица, едното јас и гнасата во мене, другото секогаш кренета глава и лажната насмевка пред другите, затоа што не дозволував било кој да мисли дека сум срушила дел од мојот карактер. Не знаеш колку дополнително бев исцрпена ради тоа, сета енергија ми одеше таму, лажната насмевка ме цедеше како лимон. И не ми се допаѓаше тоа што го гледав во огледало. Толку! Тоа е тоа горе долу. Денес сум само со мојот и единствен лик, кој си го љубам љубам .. .. И нема да дозволам повторно да си го изгубам .. Секое добро дами и господо, Ве гушкам и бакнувам!
Citam deka ve mava anks,pms....usporete malku....koga ke pocne da ve drma klimaks-e,toa e veke kompletno dozivuvanje..Nema da znaete na kogo da mu se iznavikate...A da vi kazam pravo mene vaka mi e poarno...Si imam opravduvanje za se sto ke kazam i napravam!Samo mi e krivo sto koga ke me udrat toplite branovi ,nemam hrabrost da izlezam sama i da se motam po izlozi..(ke bide i toa)Osobeno koga ke pocnat podgotovkite za docek na Nova Godina....Togas sum najaktivna....Se budi deteto vo mene i pocnuvam da pravam vencinja za na vrata,gi vadam novogodisnite ukrasi....A koga ke pocnam so sarmickite,baklavata i ruskata salata-e toa e prikazna za sebe!!!Gledas Adelce kako se menuvaat prioritetite so tekot na godinite !Ti pisuvas za farmercinja a jas za sarmi!!!!Ama taka si e toa!!!!!Se po red!!!!Ovaa vesela zicka mi e od Sanja Bucka.Go procitav nejziniot najnov komentar i si gi napolniv bateriite!Bravo za optimizmot!!!!POZDRAV do site!!!!!
Uh sanjce ne vikaj dva pati .. Da ne se iznenadis Kia ke me vidis kako bi mi dosle 6-7 kg manjak mh!! AMA pusta dusa si saka blago.. a vo postot Ima doza optimizam oti toa sum jas nadvor od kandzite na "drugarka" ni Anksioznost Adelce koga veke spomna da si se pofalam I jas si kupiv cizmi tasna I fustance a denes si dokupiv I sexy dolen ves hihihi so da se prai stvarno ko terapija mi e shopping .. Mozokot mi letka po izlozi I ako si najdam I najmala sitnica sto ke I se naraduvam, samodoverbata op, se jaca! so fakultetot mnogu loso pominav ovaa kolokviumska I si se nerviram vo sebe I se isplakav ko malo dete , mi olesni I sea si listam "unique" I se mislam na dieta nekoja da se staam..zdebelena sum posteno!! Otidov da mjacnam use malce od merci -to I da mu se merci (zablagodaram) za moite pobogati butcinja!!
485, дај Боже цело време да бидеш надвор од канџите на скапаницава, ми се допаѓа енергијата што ја чувствувам преку читањево. И 6-7 кг.?! Не аздисувај, не си ме видела мене Со здравје да си ги носиш "парталчињата" , со дечко да си ги искинеш .. 485, од каде си ти? Патем, не се секирај за факсот, ќе биде, еее не си студент ако не паднеш на колок. Останатите како сте ми? Еве ви еден линк за олабавување, ме има и мене .. http://www.youtube.com/watch?v=PIF5LEtNicU Поздравчиња и секое добро дечки .. Ве гушкам и бакнувам!
здраво луге и поздрав!деновиве сум многу добро,завцера бев на психотерапија и голем товар како да ми падна ,сега сум како нов исто така понеделник треба да одам кај психијатар и да разговараме за намалувајне на депрозелот прошлиот пат не го направивне тоа затоа што не бев спремен ,па понеделник здравје ако се биде ок ке намалуваме.па ајде искуства со намалување на ад како иде тоа сега пијам 0д 20мг еднаш денот дали сега ке почнам со половина односно10мг?????како смалувавте вие ?????за ад немам појма како иде сето тоа па кажетеми општо како се намалува било кој ад или поспецифично депрозелот ако некој го пиел овој ад онака сакам да знам информативно како оди сето тоа,за хелексот знам зошто го имам пиено и знам како оди намалуванјето по недели ,фала и поздрав пишетеми ако знаете......
485 со здравје да си носиш се шо си купила . мене меракот за чизмите за два дена ми помина и ке си купам други овие дена видов едни бели со крзно цели лудница абе преубај. за на факултет ич да не ти е гајле ама ич да ме слушаш мене. и јас како тебе се нервирав и шо сега завршив со висок просек за сама да се снаогам односно од дома да барам уште . буцееееееееееееееееее абе кај си ти? многу девојчиња ми нема од старата гарда ферхунде како на пример, сиело итн . подобро да не набројувам оти сигурно ке заборавам некоја а то не е баш фино. шо е тоа дипрозел? alehandro јас неможам никако да те советувам или да ти одговорам на прашањето затоа што не земав и несум земала апчиња за оваа состојба освен б6 кои ги пијам ве бакнувам сите
Mislam deka Marinela5 ima nekakvo iskustvo so deprozelot?????Alehandro ako procita sigurno ke ti gi kaze nejzinite iskustva....Drago mi e sto si dobro....A ke bide i podobro.SIGURNO!!!!Pozdrav na site....