Ti pisav vo lp Imam kontakt, ne raboti so kartoni kako i retko koj psihilog,. Nemas opcija za poraka da ti pratam, ne mozam da objavam nejzin broj javno. Napravi opcija za poraki.
Zdravo na site. Noemvri minatata god mi se desi prvpat u zivot panicen napad u kola. Zavrsiv na urgenten. Mislev srcev udar. Me ispitaa se mi dadoa heleks mi rekoa nisto ne e samo panicen napad. Ne se napiv nisto i od togas kratok sum so vozduh. Pocnav da se plasam da vozam kola ako treba negde podaleku da idam zosto mi fali vozduh i mislam ke se onesvestam. Od togad napraviv ispituvanja na sve sto postoi. Se e ok. 10 meseci se borev megjutoa denes nemozev ni do rabota da otidam glavava kako so voda polna mi bese normalno i race i glava mi trnea vozduh nemozev da zemam itn. Zavrsiv na psihijatar mi dade zanfexa pola apce da pijam od 50mg i demetrin sabajle pola navecer edno. Dali nekoj od vas piel vakvo nesto i iskustvo da spodelite? Fala na site odnapred
Не сте ме разбрале,не пијам ни димитрин ни диазепам...хелекс пијам 0.25 и ми одговара но ми го замени со лексилиум кој што не ми одговара
Drustvo zdravo, imam bolki po grbot celiot grb me boli i polocinata a pocna da me boli i vratot vo delot pozadi usite pa normalno se aktivira stravot ☹️I pocna glavata da me boli i cela sum down od strav da ne e nesto….pravev krvna slika pred dve nedeli se e okej crp 2.5 e sega sto da pravam za da ne mislam samo na toa a rabotam rabota koja e na noze celo vreme dali e mozno da e od toa? Pocnav pred dva meseci dali e mozno sega da se javat kako posledica od rabotata? Dajte sovet zosto mn se plasam a i pred ciklus sum mozno e i hormoni da se vo prasanje?
Нормално дека може телото да те боли од физичката работа која ја работиш. Најлогична работа во твојов случај. Башка од страв/паника веројатно дополнително се грчиш. Имаш еден куп вежби за грб и врат што можеш да ги правиш, ти гарантирам дека ќе ти помогнат.