,Мене со грбот така ми се случува,чим се напнав одма почнува да ме боли,а ногава ми беше преоптеретена на работа,ми се среди со апчиња,ама денеска еве пак грбов ме фати,нема спас од болкиве,еден ден да речев добро сум,мн и климата ме отепува на работа
Pa toa e najcest simptom na anksioznost. Zemi dlaboko vozduh preku nos, drzi nekolku sekundi kolku mozes i poleka pusti go preku nos, toa e edna od vezbite. Mene cesto mi se slucuvase, ali mine
Zdravo Vo poslednata nedela osekam kako mi trne teloto, osobeno vo nozete i nekako se osekam kako da imam strav deka nesto ke se sluci so mene, zakazav termin kaj maticnata sledniot ponedelnik , vo megu vreme pijam apcinja za teriodnata zledza dali e mozno da e akcioznost ili e poslednica od teroidnata zlezda
Исто и јас вчера и денес, прееска на момент мислам се здрвив, влера вечерта од нигде никаде некое струење низ стомак и нозе, од памет сд извадив. И се мислам исто ќе ми се слоши и сл, а реално ништо не е, ама ај...
Ne znam , meni istoto mi se desi pred godina ipol posle poragaj, ama togas mi kazaa postporodilna depresija, mi pomina za mesec ,sega pak mi se slucuva istoto
Не знам стварно, јас пред 10 месеци сум породена, пред шест корона прележав, мислам после короната ми почна и анксиозноста, се нешто ми е, никогаш не сум била вака
Почнав со АД но осеќам како да ќе ми пукне главата,главоболките се 10 пати посилни, ми се гади и немам енергија. Дали е ова нормално првите денови незнам... Незнам што да земам за главоболка читав не смеело апчиња од типот на бруфен со АД.
Дали некој во скоро време земал тинктура Пасифлора и од каде? Сите аптеки ги поминав, соsmo, дм и нигде ги нема
Dechki ,da ne znae nekoj lek za hronichni krajnici,ne mi se vadat ama ich radi povekje prichini i plashiv lik sum plus koa zdravje e u prashanje,nz shto da pravam,probav so hidrogen i betadine , nishto,pak se za vadenje...Fala odnapred, pozdrav i se najdobro na site
Нормално е првите недела дена,бруфен можи,ама нека има барем 2 часа разлика,ја имам прашано матичната
Преживеав тежок земјотрес на Крит. Првиот ден мозокот ми беше како анестезиран, како дистрактирана бев од дешавката, денес ич не сум добра. Верувам дека ќе се кренам пак. Поздрав до сите.
I mene posle koronata mi se pojavi aneksioznost shto nikogash ne bil sluchaj so mene, bash sprotivno barem mentalno bev jaka...
За секого е различна. Мене ми делуваше лошо а другарка ми се прероди со истата. Додека не пробаш кога веќе ти ја препишале, нема да знаеш. Ако не ти делува добро, психијатарот ќе ти ја смени. Прелесно е, не знам зошто се мачиш со прашањава нон стоп. Само ќе си собереш непотребни (авто)сугестии.. Ти давам поддршка да си ја земаш, можеби ќе ти биде лошо две три недели ама ќе помине. Ако не даде резултати ќе ти ја смени. И не очекувај медикаментите да направат чудо, откако ќе се подсредиш со нив, мора самата да си даваш поддршка и да работиш на себе, на своите стравови.. Земи Зепира и те молам немој да читаш како им е на другите. Автосугестијата е многу јака работа.