Што сѐ не правев... Тестови секој месец. Крв, железо, цинк и останати работи ми беа проверени. Дури и за алерго тест ме пратија. А дали е можно да боледувам од леукемија?
На тоа прашање не би можела да одговорам. Симптомот што го имаш е карактеристичен за анемични лица ама тоа е само претпоставка, не би можеле преку форум да ти кажеме со сигурност што може да биде, затоа најдобро е да му кажеш на докторот, па во зависнот од тоа ќе ти каже што испитувања треба да направиш.
Имам ја прашувано матичната и се гледа дека преку глава ѝ дојде од моите глупирања. Сѐ за некоја болест ја прашував и таа ми кажуваше само дека не ми е ништо, на психичка база ми било. Друго е да се каже, друго е да се даде доказ. Како може ништо да не ми е кога цело време мислам дека ми е? Ако ѝ кажам дека сакам тест да направам за да видам дали имам рак, кој знае како ќе ми се смее во лице. Не дека не е за смеа, ама ај. Ептен далеку отидов од темата. Да не одам по друг правец, ако има тема за симптоми на ракови, таму да видам ако има некој лекар да ми каже.
Jas naednas kako da se gubam taka nekolku pati vo denot,inace krvna slika napraviv pred nedela ispadna ok
Periodichno koga sum pod pogolem stres ( bez prichina ) go gubam apetitot i toa kako i se sluchuva so denovi da sum taka i potoa sleduva vrtoglavica od nedovolen vnes na technosti i hrana chuvstvoto na depresivnost e chesto isto taka a koncentracijata e skoro na 0 vekje podolgo vreme
Стресот мора да им причина, корен. Некако повеќе внимавам со очекувањата, за да ме се разочарувам како вчера. 24/7 плачам. И работа и се веќе ми е преку глава. Објанувам на најблиски што ми се случува и ми даваат одговор : Ете се ти е погодено, што сакаш од животот. Порасни веќе еднаш, дете си. Јас имам фамилија, деца, види не се жалам, ти уште немажена се глупираш и правиш проблеми сегде кај што ќе појдиш. Ти текнува депресија имам, само глупости кажуваш, ова ми е она. Сите луѓе имаат нешто, не си едниствена. Па, толку центар на внимание си. Just give up, си ќутам и им кажувам да си бркаат работа, не ми помагаат, напуштам места каде што има кавги, расправии и сл.
Даа, не слушам гласови не дај боже,така ми се причини нешто си замислив и се исплашив...веројатно нешто како присилни или опсесивни мисли