Мислам дека без рецепта не може да се земат, затоа што не може сам да си дозираш и препишуваш лекови за срце.
Не може сам да ги земеш. Прво ќе си отидеш на преглед, ќе си кажеш што мака имаш, ако има потреба ќе ти ги препишат.
Здраво. Дали можи анксиозноста да е предизвикана од ниско железо или може да влијае? Ми паднало на 3ка. Каде и настината сум и уште и ова. Док ми даде терапија за железо. Страв ми е на работа да не паднам, а веќе боледувањето ми помина. 7 дена даваат, а јас... Мислам дека не можам да дишам повеќе....
Дечки,денес премногу сум анксиозна... Се возев со градски автобус,и седнувам на едно седиште,и гледам тоа другото до него запалено со некоја материја.А и долу на подот многу запалени изгорени хартии. Се преплашив и веднаш се префрлив на другото седиште. Се президензифицирав и сета облека ја ставив за перење.Се си мислам што значело тоа,зошто запалите таму хартии,и да не е можеби некоја магија?
Од кај ви идејава за магијава ?? Нели е пологично дека некој хулиган го запалил седиштето, за магија ни на крај памет не би ми текнало.
Osekam steganje kaj gradniot kosh, misli me mavaat srcev udar deka ke dobijam i uste tolku panika me faka. Znam deka mi e od napnatost i predhodno vaka se imam cuvstvuvano, no nemozam da se smiram i da prekinam da mislam deka nesto ke mi se desi. Od ovaa anksioznost nema mir znaci
Поздрав за сите борци, може ли некој да спидели искуство свое или на близок за клиничка депресија кај тинејџери? како сте се справиле? благодарам