Слабокрвноста сама по себе не, иако може да стои зад слабата концентрација. Но прави други симптоми како срцебиење, вртоглавица и сл. А лицата кои веќе си имаат проблем со некој вид анксиозност и се предиспонирани да обрнуваат повеќе внимание на своето тело и да се плашат од промените во таа смисла, може да ги интепретираат лошо нив и да реагираат со страв, со немир кога ќе ги осетат.
Сто пати имам напишано дека јас повраќав на 3 дена од анксиозност. Кога ја ставив под контрола се среди.
Овде ние не можеме да ти кажеме дали да го пиеш или не, само повеќе анксиозност си создаваш. Ако некој ти пише прв немал ефект, а вториот ти пише имал. Што ќе правиш?
Prvo pregledaj na gastrolog pa posle ako e se vo red, ako nemas nekoj organski problem ili neloja bakterija togas e toa.
Mislam deka e antipsihotik, kaj site dejstvata na lekovite se razlicni, ne mozes da se baziras na toa,ako ti prepisal doktor treba da probas
Imam problem so prisilni misli I ankcioznost piam samo elicea so toa navecer no ne gi piam nozinan treba 1 cetvrtinka go provitav upastvoto I me zamisli....
Докторката ми кажа на почеток дека може мала зашеметеност да осетам и болки во стомакот , денес 4ти ден ќе ми биде како пијам ок ми е, ама потсвесно ги мислам тие симптоми
normalno e zasetenost posto pies demetrin so antidepresiv ama ne se plasi ke se smiri teloto i psihata od niv,slobodno pij gi