Adela me iznasmea pa na kraj kraeva I neka poludime bar nema da se sekiram koj sho misli , I onaka nema ni da bidam svesna so me snaslo hahaha )))) baknezi do site
Како што веројатно веќе знаете, денес е вториот роденден на Фемина . По тој повод, го организираме вториот по ред избор „Форумџика на годината“. Форумџиката на годината ќе добие подарок – изненадување. Изборот ќе се одвива во 2 фази: Номинации (во тек). Периодот за номинирање ќе трае 7 дена (до 25.11.2011). Секој има право да номинира најмногу 3 форумџики (не можете да се номинирате самите). Испраќајте ги номинациите преку лична порака на femina. Можете да номинирате само членови кои имаат над 500 мислења. Гласање. Гласањето ќе трае 7 дена (25.11.2011 до 02.12.2011). 20-те форумџики со најмногу номинации влегуваат во игра. Секој член ќе може да избере по 3 форумџики за кои ќе го даде својот глас (анонимно). Гласовите на членовите што се регистрирале по денешната дата (19.11.2011) нема да бидат земени во предвид, т.е. ќе бидат одземени на крајот од гласањето (за да спречиме манипулација). Личноста со најмногу гласови ќе биде прогласена за Форумџика на 2011-та година и ќе добие подарок. Дали ќе се сложите да ги предложиме нестле и ненушка? што велите?
девојкиии шо се дешаа ова ме нема 2 недеље еден куп нови фаце страшноо за зал.. инаку ја тепам терапија не ми е подобро ама почнав да се смеем сам на себе више докторов ми вика појака терапија од оваја нема,а мене ни 3% поарно не ми е што чудо ке бев се прасуем)))) инаку читав комантари за антидепресиви некој па слободно обратите се нема што не пробав ))) ајдее позз па ке бидем сеа поактивен пак заврсив со обавезе .................
Lugje ve molam pomagajte.Ne znam dali imam anksioznost no mnogu mi e strav od nesto. Koga minam pokraj grupa na lugje se plasam deka me preziraat a nema logicno objasnuvanje za toa.Ednostavno vo glava ke mi se zavrti toa i ne mozam da go izvadam.Strav me e deka ke me pluknat ili ke napravat nesto drugo voznemiruvacko iako znam deka nema pricina za toa.No si go uvrtuvam toa postojano vo glava.Ili pak postojano me e strav deka sum kazala nesto sto ne treba a jas ne sum se slusnala i deka tie sega me mrazat poradi toa. Ednostavno ziveam vo postojan strav i nemir deka lugjeto koi gi gledam zboruvaat za mene i me mrazat.
scaredgirl mila iako ne sum bas zapoznaena so anksioznost znaci ne sum bila na lekar i ne mi e odredena nitu mene,sepak mislam deka tvoevo e socijalna fobija,ako gresam neka me popravat postarite feminki.Ne se predavaj tuka sme za pomos
Девојки мои како сте ми, гледам дека пак и пак има нови членови за жал, сепак добредојде се надевам ќе најдат помош овде. Како сте ми вие, јас завршив со полагања за сега, но на крај на декември пак имам така да морам да учам по ред, ахх златна Македонија не е вака тешко бар студирањето хехехе. Бидете ми поздравени ви праќам тооооопли гушки и ве мислам постојано и секако заедно сме посилни !!!
Дружино како сте ми,ве нема некако сакав само да ве поздравам http://www.youtube.com/watch?v=AI1ysU8x ... re=related
Гајс, како сте? Утре не работен ден малку ке одмориме кој од факс, кој од работа, како си поминувате деновиве? ја сега ке си симнам една епизода од 90210 поздрав и убав остаток од денот!
Ги пријавивте ли Анушка Нестле и Ненушка ??? дај пријавете гииии, инаку они ми даваат по 100 денара за да лобирам се шегувам, ама баш би сакала некоја анкси грл да добие награда, инаку јас би ја номинирала и буцка али не исполнува услов .
Пепи, ти благодарам драга, ама јас и некако не сакам да го исполнувам тој услов ... Инаку, ти киксна Сити , и ме еба на едно ливче, али другото ми е во игра, не знаеш каков типер сум , пу пу да не се урочам, утре уште две чекам Патем, како да ги пријавам Нестле и Нена? Кај модераторите? Поздрав до останатите ...
па најверојатно оние кои што ќе имаат најмногу предложи , ќе бидат дополнително истакнати , па ќе може да се гласа... Супер што си ги предложила.
Супер, фала богу, сега планирам пред спиење да си симнам некое филмче од тие ти што ми ги предложи па гледам трeилери ) утре нема фах ке си поспијам до кај 1 па ке си планирам активности до некаде да шетнам Ти Сања како си? Како ти помина денот? поздраав
Браво Буце од збор си нема што, Спарки ти ги предложи ? До сеа има потврдено 3 - гласачи. Кој знае колку треба ...
ја дека сум сеуште нова на форумов и не сум упатена точно кај треба да ја пратам таа порака, иначе нема проблем, ако не те мрзи може да ми пишеш што треба точно да направам.