Jas licno lesno prelesno gi ostaviv,pred 6 godini ,za vreme na odmor ,i eve dobra sum.Koga citav iskustva na internet kosa mi se digase,na glava.NE CITAJ PO INTERNET.
Дали ви се случува од анексиозноста навечер особено да имате црни мисли... и тоа постојано да е така ?
Затоа што претежно во групава ретко кој си пронашол адекватен психотерапевт и терапија, секој тука на своја рака си зема и остава антидепресиви и си мислат така е тоа, од утре ги фрлам у канта. Епа не оди така.
Mnogu sum svesna deka ne e taka i posle 4 godini so doktorot zaedno resivme deka moze da probam da gi ostavam. Ama za zal posle 6 meseci haos pak...
Здраво дечки, апчиња на природна база за смирување користел ли некој ? Во план сум да земам Персен форте . Ви Благодарам однапред
Вакви земав, аптекарката ме советуваше да ги земам овие, бидејќи содржеле некои витамини, Персен форте да не ми ја одземеле енергијата, ако ме кутнат како ќе ги гледам децата
Gi ostaviv posle 7 ili 8 meseci,po preporaka od doktor.Semata bese da se krati ppreku eden den,zimam -nezimam vo rok od 2 nedeli.Tajmingot bese dobar na odmor na more ,vo relaks atmosfera.Otprvin mi bese mnogu strav kako ke funcioniram bez antidepresiv,ama vidov se moze.Vo denovite koga ne zimav piev heleks po edno,i posle skroz nisto.Si postaviv naredna cel sto da pravam u zivot ponataka i ete bidna.Moram da kazam deka prvo mnogu mi pomogna sto mu veruvav na mojot psihijatar deka ke bide se dobro.I e dobro.
Te pravat poraspolozen i da imas zelba da pravis raboti, da ne bides depresiven, da gledas pozitivno na rabotite
Zdravo decki, Jas piam elicea od 5 vekje 2 meseci skoro osekjam podobruvanje kako da se vrativ vo zivot no nekako I sum nervozna kako da imam energija vo mene visok kako da ne razmisluvam kako porano nemam Stephenie nz kako da objasnam tocno dali mozno e od lekovite?
Кажете нешто за спиење, лунерба, мелатонин, релаксан, ништо не помага... Еве заспав кај 12, не цврсто у 2:30 се разбудив и буквално цела ноќ не дремнав.
Да. Најчесто се поврзани со моите сакани и со себе, дека нешто ќе се случи лошо. Не за џабе викаат демоните живеат навечер, има ли поголеми демони од сопствените мисли.