До сега се смирувам од замор. Ќе се изморам, ќе се препотам од мисла и заспивам. Планирам да одам на психолог да ме посоветува како да се носам со ова. Медитација, дишење и музика не помага.
Посетен е, џабе... Се си е ок, установивме некои работи, се има подобрување, само спиењето е проблем.
Идентичен проблем, ако нешто ти успее пиши да пробам. Сепак мислам кај мене е што имам некои големи проблеми веќе неколку години и никако да ги решам па тоа ми пореметува се.
Nespienjeto e pocetok na site problemi,jas evo godini spijam so apcinja,a posledno vreme i tie ne pomagaat,stvarno ne znam sto ke pravam ponataka,evo 2 saatot zamina i apce se napiv son ni od blizu ne gledam
Eve me ista sum posle koronata... Samo mene levata noga ne mi e vo red :/ opshto i cela mislam deka ne sum vo red ... Stanav hipohondrik posle koronata, strashno...
Ве молам, липав пред сите колеги. Ме стега Глава ми се повраќа Се напив за смирување, и б6 едно и терапијата ја терам
Јас пиев хелекс од 0,25мг и ги оставив, за да бидам порелаксирана докторот ми препорача чај од маточина, го пиев секој ден по 2-3 шољи, незнам точно но мн добро се сеќавам дека навечер паѓав како во кома, мислам дека повеќе и од хелексот ме успиваше! Пробајте нема што да изгубите, го купував од билна аптека.
Tocno ,cajot od matocina epten uspiva,po 2 filter kesi 1 cas pred spienje,koma si pagas vo son,kako heleksi pieno.
Што правите кога не можете да го добиете вашиот психијатар?? Јас пробувам неколку дена по ред... Денес контактирав со близок фамилијарно психијатар и тој ми кажа дека ќе ме преземе кај него најверојатно...
И тоа како. Немам проблем со анксиозност ама при нервоза желудникот прв ми реагира. Киселини и болки.