Posle kolku vreme od prekinuvanje se vrati na ad?jas loso se osekjam I mnogu cudno kako da vleze nekoe cudoviste vo mene se gluposti mi doagjaat na pamet..nemozam da gi kontroliram
Posle 6 meseci bez ad. 4 meseci bev okej nekako ama 5-ot i 6-ot mesec ne mozev veke da izdrzam. Konsultiraj se so doktor obavezno. Mene mnogu mi stana loso, moze ke bev podobra ako porano se vratev na ad.
Zdravo jas sum Nov imam problemi so mislite mnogu I mnogu simptomi imam tapa bolka vo se vo grb vo race vo stomak zeludnik a postojano sum pod misli deka neshto ce mi se sluci mnogu losho nemir bukvalno se strav mnogu vo mene ne iskazan Dali ovie misli prava taka mnogu vreme razmisluvav I Dali ce ima kraj ova I Dali ce se vrati vo normala
demetrinot se zema po sema,pola nautro,pola za rucek i pred spienje ili navecer celo kolku sto sum zapoznaena
Da ne mislam deka trebalo da se uklucam od 2ka na 3ka I mi dade asentra ama ne mi beshe podobro od nea
Да. 2-3 недели, месец најмногу е адаптацијата на лекот. И ептен е гадна.. Барем мене ми е, секој пат кога ги почнувам наново апчињата. Сите симптоми ми се Х 1000
Зошто наново, често се менува терапија во обид да се пронајде вистинската или се намалува доза/прават паузи?
Па во овие 20 години, имало периоди кога функционирам без нив и периоди кога морам да примам терапија.
А, сигурно имаш анксиозност? 20 години дијагнозата е иста, нема подобрување или промени без терапија на долг рок?