Se osekjam odaleceno od sebe mislite mi lutaat nemozam da se konrrolirqm da dojdam pri sebe od nekna pocnav vaka da se osekjam od kako pocnav da izlagam ovie denovi I sega sum doma ne mozam da se prisoberam
Da spodelsm so vas,imam trnenje vo glava toplini scrvenuvanje vo lice mi preskoknuva srceto me stega glava vrat rbet sve znae da me bocka po telo i cesa nemam sila za nisto nervite mi rabotat,a pijam tarapija se popraviv mnogu imate li vakvi simptomi?Ve pozdravuvam i se izvinuvam na dolgiog post
Како мене да си ме опишала. Буквално истото ми се случува, секој ден се наоѓам во средина полна со токсични луѓе кои не можам да ги избегнам а не можам ни да си помогнам.
Nekoj dali ima iskustvo so Mirtazapin? Jas prv pat gi slusam, piev Elicea, prestanav poradi bremenost, ali imav spontan i horor mi stana zivotov. Sega mi gi prepisa doktorkava ovie, Mirtazapin? Nekoj so iskustvo. Elicea ili Mirtazapin? Ima nekoja razlika?
Jas piev mirtazepin edinstveno sto me zaspivaa, gi piev na vecer ,spiev kako trup, drug benifit ne osetiv,a piev samo po pola,moze trebese da pijam po celo ne znam,posle edna godina gi smenav,kaj tebe moze poinaku ke deluvaat.., a so elicea se ogromna razlika zosto se sosem razlicen sostav.
Pa mi gi dade ovie zosto mene realno navecer site napadi mi se desavaat koga sum sama, preku den sum so angazmani i navecer se mi se vrakja vo glava. Ke gi probam, ako ne mi odi, ke si preminam na Elicea, dobar rezultat imav od niv
Dens sum dobra vcera mi dojde menstr. I mi olesna nz sto mi se sluci 2 den pred menstr.vaka mi bese eve mi dojde uli sum ok normalno lie e ova?
Pred ciklus mene mi bese taka, ama podolgo vreme, nekolku meseci i nekoe vreme uspevav da se spravam ama posle mi stana potesko i se konsultirav so lekar i me vrati na terapija
Можно е да се несакани ефекти од терапијата, анксиолитици и антидепресиви знаат да дадат вакви ефекти.
Здраво на сите, не сум сигурна дали имам анксиозност па затоа сакам да ми кажете ваше мислење.Пред два месеци ми се појави забрзан пулс, првично се започна со глаболка и вртоглавица, тресење на нозете и потоа еднаш тешко ми беше да земам воздух и почна срцето забрзано да ми чука со пулс 110. Бев во брза помош и таму ми ставија инекција и инфузија и сето тоа се смири притоа не бев цел ден јадена. Откако се случи тоа ми се појави страв дека имам проблем со срцето. Испитав крв со тироидни хормони, направив ехг, ехо на срце, ехо на стомак и се беше во ред, но јас не сум мирна. Постојано пребарувам на интернет за проблеми со срце, го проверувам дишењето и чукањето на срцето и многу сум исплашена. Притоа кога ќе ми се појави стравот ми доаѓа гадење и повраќам, исто така сум без мотивација немам волја за ништо. Неколку дена имам болка во грбот на средина и тоа мислам дека е од срцето и притоа имам сколиоза на грбот. Не знам дали навистина се случува нешто со мене или само си претпоставувам.