како сте ми девојчиња јас да ви се пофалам добра сум си бев на контрола и ми остана уште една недела изолација во соба ама ако не ми преставува проблем си се излежавам по цел ден си гледам филмчиња си читкарам и искрено немам време да размислувам на анксиозноста преокупирана сум со други работи Иии мислам дека лекот на ова е игнорирање на тие глупи мисли и најдете занимација било што многу помага
Здраво девојки како сте,јас да ви пишам дека сум ве посетила да не речете ме нема Инаку деновиве некако пак ме фати нешто вртоглавица а и главава денес мислам ке ми пукнеше ама сега е поарно ми се смири.Иначе имам гости со нив натака навака и не мислам многу на лоши мисли мада по некоја ке залута. Поздравче и прочитав за частење околу номинациите нема проблем радо би и тоа на некое журкиче со http://www.youtube.com/watch?v=WcE8Rrzfeio
Ненушка, јас само што се враќам од такво ‘‘журче‘‘ , тоа мене повеќе ми е за своја душа, а журче денес не, скокам, не можам да издржам веќе, се заморив цел ден, до толку шо не можам да спијам, ама кај и да, ќе биде .. .. А ние дефинитивно одиме на журчиште ... Пепчита, не ми ги закачај ти моите 24/7 излезеност, да не ти дојдам таму кај шо си и да ти бидам најџамбаз гостин што може да постои Останатите, арни? Ајде убава ноќ гулапчиња мои ..
Еве ме и мене на репорт! денеска хаха не стигнав да се уклучам на фемина, и да ве поздравам хахаха. Само што се вратив домаа,си поминав преубавооо... вие како си проагате, направивте планови кај ке сетнете викендов? ајде ја отидов да спијам кома сум, добра нокк лејдис! бацки &гушки!
Аа,а,а,а,а ми стои мене фрајдеј најт дека е бил ептен добар , па никој нема ... На Буца секој најт и е фрајдеј за неа знам... туку останатите девојки што не се фалат ...
Ама лошо е и вака! Таман ќе помислиш си се смирила ќе ти дојде некој на гости и со своите муабети главата каша-попара ќе ти ја напрајт! Ојсии мори, ме нервираш! Збеснувам...
Да, разочарувањето и те како те вади од колосек. Тоа е онаа нејзината стратегија да те потсети дека не е се така лесно и дека она е повеќе досадна од најдосадните работи на светот. И стандарт си го поставувам прашањето , до кога?! И пак до кога сака таа но понекогаш до кога и јас дозволам , успевам некогаш да компензирам - да не ја пуштам , а признавам дека и непоканета си доаѓа... Колку и да е тешко - игнорирај ја !
lugence moi eve me mene kako sto ocekuvav kvaknata sum na kompjuter mi se spie a ne mozam da zaspijam....strav mi e da ne poludam ! strav mi e da ne poludam utree!!!! ahhhhhhhhhhhhh GOSPODE BIDI SO MENE TE MOLAM ! Bidete i vie so mene valjda energijata sto ke mi ja pustite ke si najde pat do mene Petrapanka i sanjabucka fala vi na zborovite mi treba ocajno nekoe redce so takvi zborovi na poddrska..
Мене ми е ногу убаво! Арна сум јас, арна, имам некои симптоми овие денови, али не им обрнувам внимание, и јас како Буцата шетав многу овие денови, сега си се вратив домче во Нег, да се релаксирам малку, со моите и се по ред, да учам пред се, и да се одморам. Инаку 485 како мор ќе полудиш Прво кога ти го прочитав постот мислеш се зезаш на наша сметка, она сериозна, какво ти е ова размислување, дај смири се, и наместо да пишиш види и барај по претходните страници како сите сме го пишале тоа, не е не нешто непознато сега веќе, ајде смирено, ќе полудела, оффф, никој не полудел, да беше толку лесно, за минута да полудиш и ај збогум животе, али не бре, тука требе борба бре жено, ајде сјуначи се, и смирено само. Дуња кај е?! Дај знак живота.
485-ZNAM deka nisto loso nema da ti se sluci!!!!OCEKUVAM samo UBAVI raboti da ni pises!!!SO TEBE sme i cekame da se raduvame na ubavite vesti sto ke ni gi kazes deka ti se slucile!Neka ti bide prioritet ubavo da se doteras i da zemes mnogu optimizam so sebe-ke vidis deka NIKOJ ne e podobar od tebe!!!!!Glavata gore i gazi SIGURNO vo idninata-ima mnogu ubavi raboti koi te ocekuvaat.......POZDRAV!!!!!!!!
Пооздрав и од мене дечки, еве едно неделно попладне малку домче (кај братот се‘уште ), ќе си пијам кафенце со другарчето и после ќе си акнам малку на спортски активности, па вечер ќе одам да се изжуркам во градот .. Вие арни сте ми? 485, имаш лп од мене, ти кажувам зашо не знам дали стигаат, нешо не е ок во последно време со нив .. Поздрав до останатите, секое добро ..
поздрав дечки како сте ми ве изначитав одамна немав читано јас не сум ок деновите а посебно денеска ми трпне се ми се врте нешто кога седам како да ме ниша како да ме тресе на главата како трпки како струја ми мине и на вратот кажете ми што да праам позззз ве сакам гушки
485 здраво!знам колку е страшно да мислиш дека ке полудиш ама верувајми мене која денови и месеци го имав тој страф, дека нема да се случи тоа,нема да полудиш.од твоите постови видов дека таткоти е доктор барем така мислам зошто не направиш еден добар муабет со него не само што ке ти олесни туку и до некаде тој е доктор без разлика далие општ или специјалист сепак ке ти помогни,друго не дека те терам или настојувам да пиеш некои таблетки но јас мислам дека ти треба таква поткрепа на почеток не е ништо страшно и не се илузија навистина помагаат да се собереш и да почнес да се бориш,зошто од толку страф веке си и физички и психички исцрпена па потешко е да собереш сила за да се бориш.почни со некоја терапија нормално препишана од доктор и пијајги одредено време смирисе и почни да се бориш,нема да ги пиеш долго гарант но ке ти помогнат ,и друго сега со сигурност мозам да ти кажам дека анксиозните мисли немат да те доведат до лудило гарант,колку и да не спиеш колку и да паничиш нема да полудиш ни денес ни утре ама почни од некаде и не се плаши нити од психијатри нити од лекови позззззз
ZOCEEEE-bidi malku pohrabra!Ova vreme na cuvstvitelnite dusicki mnogu vijae.....I mene denes se mi se vrti...Prvo pocnav pocesto da si pravam pauzi(si prilegnuvav)no uste poloso mi bese,ramenicite i vratot me kinat...Se napiv eden diazepami analgin.Okolu mene mazive(dvata sina,maz mi i svekorot)pocnaa da kukaat poveke od mene...Vidov nema fajde od nisto-stanav ,napraviv krempiti i im gi zatnav ustite...A da ti kazam deka koga jadam blago se smiruvam(sreka sto ne se debelam)A, ti dusicke probaj da pies nesto za smiruvanje(konsultiraj se so lekar).Ne e nisto strasno.....A,koga si vakva povikaj nekoja drugarka,trgni si gi crnite misli i neka ti leta pametot na druga strana.Pozdrav!!!!!
pozdrav i od mene.jas sum krs denovive me boli raka noga bubrezi i sto uste ne ama toa e ke trpime i odime dalje nema otkazuvanje .bidete dobri kako sto ste ubavi.
драги мои,како сте ми гледам некој се добро некој не ,но битно сите се борите успешно мене баш ми е жал што деновиве неможам да ве следам многу бидејќи глава неможам да одморам од учење ,многу ми се битни тие 5 овој семестар да ги положам и после ми остануваат уште толку до диплома ,малце полесно ќе биде кога се само толку од друга страна сум добро ,само почнав многу да јадам ( што е многу негативно ,но цел ден дома учење и се нешто ми текнува да си грицнам :/ анскиозна не сум пу пу да не се урочам ,но мислам кога човек е позафатен со нешто нема време да се замара со глупости (во нашиов случај со анксиозноста)... поздрав до сите ,ве гушкам и не ми се лутете што не пишувам често ,од кога ќе завршам со полагање ќе ве дружам како предходно ветувам btw сега само што видов дека гласањето за форумџика на год започнало а анушка и ненушка ни ги нема зашто ? не е фер
Блакце, погледни го времево и се‘ ќе ти стане јасно, особено ако си ревматичар. Нагли промени се случуваат и затоа се тие болки, па уште зачинети со малку анксиозност, изгледаат како најнеизлечливото нешто, но тоа е само илузија, не реалност. Во реалноста, моментално иако сме само малку подзагубени во сопственото тело, сепак сме храбри, борбени, вешти, .. Ако ја насочиме вештината кон усовршувањето на храбрите и борбени потези, ако го прилагодиме секојдневието на нас и нашите потреби, нема да има простор за празни мисли и анализирање. Секој од нас мечтае за подобро утре, подобро Јас, анализирајте го тоа. Многу поприоритетни работи ќе Ви го одземат вниманието, ќе ја исполните празнината и желбата за довршување на прекинатите работи ќе се појави повторно. Ќе има успеси, убави чувства .. А верувајте ми, нема поубаво чувство од чувството на Me, Myself and I .. една целост од Вас! Бидете целосни, не дозволувајте никаков притисок и нагризување од страни тела, згмечете ги негативните вибрации за да не ве згмечат тие Вас, како и да е, сепак кон нешто во животот треба да бидеме немилосрдни, еве одлична прилика за тоа, а да не ве прави лош човек... Потоа, ’’облечето’’ го Вашето лице со најефтиниот подарок, НАСМЕВНЕТЕ СЕ, нема ништо да ве чини, може само некому да му го разубавите денот, а Вие ќе продолжите смеејќи се нежно ради тој чин, затоа што секој еден што ќе сретнете заслужува да биде поздравен со насмевка . Дружете се повеќе, изведувајте, претворете се и во деца ако е потребно, колку и да бара животот од Вас да бидете сериозни, на крајот сепак ни треба пријател со кој ќе можеме да се глупираме . Не ги пропуштајте добрите шанси, сигурна сум дека некој друг место Вас ќе ги искористи, зошто?! Кога можете и Вие ... Чекорете кон врвот, но не посакувајте да сте токму таму, затоа што најубавите работи се случуваат тука, додека се искачуваш кон врвот... На крајот, бидете благодарни што Бог не ни го дава секогаш она што го посакуваме, така нема да дознаеме што е чувство и емоција... Ах да, заборавете го вчера, гледајте го и уживајте во денес, а за утре здравје само ... П.С Простете ако ова изгледа како да попувам, но и да изгледа така, тоа е Ваш проблем, не мој . Мислам дека ќе ми ја сфатите поентата на реченицава .. Убав ден драги мои, љубете, зашто ЉУБОВТА а не времето, ги лекува сите рани .. Ајде сега повелеле на едно kakao milk with bubbles .. Ве гушкам и бакнувам ....
buce samo ti go mozes ova .slobodno mozes kniga da napises.ti si takov poet sto i poznatite poeti mozat da ti pozavidat.te sakame.