И срцево убрзано ми е а и како да почна да ме боцка, пак слабоста од левав страна кај слабините, незнам шо да кажам
Исто и јас сум денес катастрофа, само што стснав не ми беше добро во главата, немав главоболка туку како поматено се ми беше, излегов и заборавив апче да се напијам, па кога ми се сврти мислев ќе се oнесвестам, се преплашив, едвај се смирив, нека ме убеди некој дека е од времето. Кога си дојдов дома мерев притисок, фала богу нормален бешe
prv pat mi se desava ova cudo,a inaku si patam od anks dolgi godini.Imam custo na bolka kaj srceto,kako tezina,nekogas i na grbot i ko da nemozam vozduh da si zemam i vo tekot na denot mi e ok,pa mi se desava toa cudo,a da napomenam deka sum izminative meseci se pod golem ,jak stres
На ортопедија поминав некако,ме вратија дома за снимки да земам, се изнапешачив,и се изначекав од 8 до 14 ч и тоа за безвеза. Тоа го истрпив ама сега почна срцево како изморено да ми чука, силно, можеби од желудников ми се подуја. Абе денеска катастрофа ден барем да ми дадеа дијагноза, за џабе изгубен ден ,на Работа да бев поодморена ќе бев,вака кај ногата ме дозволи и сета не сум во ред сега
Долги години се борам со ова,имаше периоди кога бев многу подобра...ама ова чувство на нереалност ме убива...зошто постојам си го поставувам тоа прашање,не можам да правам ништо,едвај сработувам неколку клиенти бидејќи од дома работам,немам волја за ништо повеќе се ми е бесцелно...се трудам да бидам позитивна ама појако е од мене
Мене де Леле те разбирам, и кај мене нереалноста е изразена , среќа знам некои техники па се справувам, мислам кога ке мине ке не знам што да правам со себе.
Здраво. Ми препишаа Цитрам по пола на ден и двапати хелекс од 0.25, некој искуство индикации,контраиндикации. Ги пијам една недела имам некое чудно чувство и цело време поспаност денес посебно како цел ден да сум во бунило.
Истото чувство,како да се читам самата себе... боцкање во лева страна,болка во лева рака која се шири до рамото и грбот.
После 3 години уште истите дискутирате ах ах ... ниту една лекција не научивте , ајде ќе ве биди во лавиринтот цел живот . Место рај да направите вие пекол сеуште ... а нештото е 1 година да превземите активности да го смените животот и лошите навики.
Јас имам пиено исто еден месец, ми ги препиша невролог поради главоболки (откако и кажав дека најчесто ми се појавуваат при анксиозни напади). Искрено додека ги пиев ми беше океј, веројатно ме смируваа и не ме болеше глава, ама ги пиев во комбинација со други апчиња на природна база. Откако ги прекинав, пак почнаа главоболките, ама не ги пијам пак пошто не сакам да се учам на такви апчиња
Zdravo Vejke 2m imam golem i toa pregolem strv mi se slucuvaa duri i vrtoglavici tie momenti.. I skoro celo vreme kako rastreperena mi e dusava Samo so vitamini sum.. Dali vi se slucilo i vas i kako se spravuvte?
Јас почнав да ги пијам една недела и освен поспаност имав чувство како да не бев јас како некој друг човек во мене да живее. Долго време немав паничен напад добиено, дали од апчињава и паничен добив. Ги земав ги фрлив и си реков јас не сум за вакви апчиња ќе се борам сама, сега по потреба користам дијазепам кога ќе одетам некоја вознемиреност. Пак консултација со психијатар отпосле ми кажаа дека со цитрам на организмот му треба подолго време за да ги прифати.
Е баш вака се осеќам како некој друг да живее во мене,страшно чувство ама мене од асентрата ми е вака а месец ги пијам веќе
Komunikacija!Confesion so Prijateli tie ti se najdobri Psihijatri no obrnuvaj vnimanie koj razgovor i ne gledaj nazad nisto ne e isto samo ti si pojaka sto ne te ubiva te pravi pojaka samo napred a ako nemas so kogo slobodno pisi mi