Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. eci.sk

eci.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    89
    девојки јас само да ве поздравам ;) и мене ме снема малку , учам па немам баш многу време,ама секоја вечер пред легнување ги читам вашите постови ( за помирно да заспијам ;) )...Во секој случај сум со вас :D Бацки за сите :*

На SparkyAngel и nenuska им се допаѓа ова.
  2. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    девојки значи мислам дека ќе полудам. Се ми се собра се. Денес ми кажаа дека метастазата не е уништена целосно и дека најверојатно ќе треба за една година пак да примам радиоактивен јод. Уште 3 еб*ни милиметри останаа у белите дробови и не се уништи. Мајка ми плаче како нездрава дома, не можам да ја гледам веќе. Имам болки во градите а несмеам да има кажам ништо ама што и онака веќе знаат. И за се да биде уште посовршено дечкото што го сакам најмногу по неколку дена без контакт ми пиша убава порака сабајле за на крај да ми каже дека подобро би било да остане вака како што е и ме блокнал на фејсбук. И така животов ми е супер се ми е фино нервози ич ...

3. SanjaBucka

SanjaBucka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    460
    Маче, јебеш нервози, нишо добро нема да ти донесат, само чувства за да посакаш да убиеш некој .... Дечкото очигледно не бил за тебе, сигурна сум дека многу подобра прилика чека на тебе, дај си период малку, твоето ќе си дојде .. Што се однесува на метастазата, не се секирај, ќе се среди, е бидеш добро. Не си сама, тука сме со тебе. Како што пишав предходно, не дозволувај негативните вибрации да те гмечат, бори се за себе и својот живот, зашо ти и само ти си важна во твојот филм, никој и ништо друго.. Чувај се драга, прави како што ќе ти речат, ЗНАМ дека наскоро ќе слушнам добри вести од тебе, а за кукавиците не бери гајле, сепак на крајот ќе останат без крила ;)
    Te поздравувам ..измрзнав, одам да се стоплам .. :)
    Гушки .. :)

На ibanez и eci.sk им се допаѓа ова.
  4. 485

485 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    SANJA ti pisav Lp ama ne znam nesto nejke da se isprati :(( a sho ubava i dolga bese :D te lazam , ne e ubava ama e zbir na se shto mi e vo dusa vo posledno vreme :) :tmi:

do site drugi moi ubavi devojki : Super pominav vo nedelata,iako ne otidov taka vedra i raspolozena ama sepak sve u svemu dobro pominata nok bese ! FALA VI NA PODDRSKATA ! hahaha ko nekoj politicar na meeting sum so ova :D ama barem moevo "fala" e stvarno iskreno. :!:
    Inaku se osekjam ko izmet ,ama ne mi e strano cuvstvovo ..naviknata sum si ja
    8) <------ e vaka sakam da izgledam veke konecno , a ne ko u shtek da sum brcnala od so mi e stegnata dusava..ama toa e..Si stradam od socijalna fobia a i uste poveke me dotolcuva sto ne mozam da najdam luge koi go imaat totalno istiov problem za da mi kazat kako go nadminale..(ako e voopsto vozmozno)...samo ne nekoi srpski forumi naletuvam ,nisto od moevo okruzuvanje. :emo:
    A,da pocnuvam i depresija da razvivam sTo e mnogu normalno koga nemam salam kontakti so luge.. ko egzekucija da naredil nekoj vrz mene pa od se zivo begam .!! PU! :@

More od glata si patimee !

princess of the dark ti drzam palci za zdravstvenata sostojba da ti se sredi..Se ke bide vo red. A,sto se odnesuva do deckoto nemoj da mi se nerviras posto i ja imav eden takov sho mislev deka mnogu go sakam i ne samo sto raskinav so nego vo eden moj mnogu krevok period tuku i me izneveri i vo oci me lazese..Toa e nesto sto na nikogo nikogas ne mu go posakuvam iako 90%od nas zenive si osetile na svoja koza..60% od mojava sostojba nego mu ja pripisuvam..ama at the end of the day , posle nego si znam jas kako treba so maskite..Chapter closed, gledaj si napred..za decko da se najde barem ne e problem..Sredi si gi rabotite vo zivotot za koi stvarno ima zosto da se nerviras i trudis ,a za nekoja si zalutana maska persona , ne vredi ! Jas si imav takva lekcija i se nauciv samo ubavite momenti da gi zapomnam od ona sto pominalo zatoa sto se otruv od gnev .. Ti si sekako princeza , so ke ti se konji okolu tebe ? :D

На SparkyAngel, ibanez и SanjaBucka им се допаѓа ова.
  5. SanjaBucka

SanjaBucka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    460
    485, ми стигна лп-то, ти вратив ... Не знам зашо нешо зеза прво па потоа се праќаат ..

Ибанез, не ми одговори дали ти сигна тебе лп-то од мене пред некој ден што ја пишав?!

Инаку како сте ми денес драги мои?!? Јас сум ифрит лута, си го изгубив најмилото нешто од предмет и сега ми е мака на душава, ама тоа е што е ....

Ајде останете ми со здравје, насмевнете се, и уживајте во денот .. Поздрав ..

6. ibanez

ibanez Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    102
    485-drago mi e sto si pominala ubavo!!!VERUVAME vo tebe...A cuvstvoto (kako g...)mi e dobro poznato....I jas begam od guzvi,ne se mesam so luge i sto e najtragicno nigde SAMA ne izleguvam od doma....Poznato li ti e toa??????Veke 10g. se obiduvam da izlezam od ovoj magepsan krug ,no nekako tapkam vo mesto....Aj ke bide!!!!Samo mi e krivo sto zivotot me zivee mene,a ne jas nego....Kako robot sum-postojano istata monotonija....Princesofdark-citajki gi tvoite redovi reagirav mnogu emotivno....Seuste ne mozam da se smiram...Ne mozam da se pomiram so mislata deka neubavi raboti im se slucuvaat na prekrasnite luge...Mene koga mi se razbole sinot,drugarkata mi rece deka gospod vo drugiot zivot ke mi dal mnogu sreka????Sto zar jas sega i ovde ne zasluzuvam del ubavina .....Zar treba site glupaci sto gi poznavam da me sozaluvaat????Ne me biva mnogu za uteha,no znaj deka od se srce ti posakuvam mnogu zdravje :inlove: :* :inlove:

На 485 и nenuska им се допаѓа ова.
  7. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    Девојки здраво :* :* еве ме конечно,имав гости и се зафатена бев .Како сте ми ?Јас сум онака настината а никако да отидам на лекар ама ај утре :lol: (секој ден тоа си го викам)инаку сум добро да не се подречам некако одамна не ме посетила" другарка ми "а и гостиве што ми беа на маж ми вујна од словенија се жената некако ме подигна психички раскажувајки и гледајки ја нејзината животна приказна,она е оперирана од карцином на градата пред 7 год и оттогаш навака на секои 3 недели прима хемотарапии (незнам какви пошто не и пага коса најверојатно некои послаби )бидејки и се појави на кожа ама толку е храбра и силна позитивна што да незнаеш нема ни да предпоставиш дека не е ок работи има бутик секој ден вози по 100 км и не се жали и кука само вика ке биде добро.и така некако се подзамислив јас само си кукам паничам па си викам веке нема ама до кога ке видиме.Поздравче до сите :* :hug: :hug: Бидете ми насмејани и срекни :*

На SparkyAngel, ibanez и 485 им се допаѓа ова.
  8. ibanez

ibanez Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    102
    P>S>SanjBucka-ti prativ l poraka i ocigledno ne si ja dobila.jas gi dobivam porakite no VIE ne gi dobivate moite.Prati mi pod koe ime mozam da te najdam na FB(AKO NE TI E TESKO) pozdrav :hai: :inlove: :*

9. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    поздрав и од мене, како што гледам горе долу сите сме супер :) ве пратам секој ден само деновиве не пишав дека неам нешто ново да кажам,во фрки сум деновиве,едвај чекам да заврши неделава battery low сум. Во главно и јас сум добро, на моменти знае да ме сецне анкс, ама после 5, 10мин да ми помине хаха си имам одбранбен механизам негативни мисли на ИГНОР :D Останете ми добри и поздравени, пријатна вечер девојки. :)

10. SanjaBucka

SanjaBucka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    460
    485, пак лп, ама не знам дали ти е стасана ... :)

Ибанез, ти оставив во лп фб мој, се надевам дека ќе стигне пораката да го видиш .. :)

Останатите, како сте ми?! Само да Ве поздравам и одам на спиење ..
    Убав сон, до следниот пост .. :*

На 485 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Cielo5

Cielo5 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    98
    Девојки како сте ми?
    Се спремате ли за новогодишните и божиќните празници знам дека е малку рано, но јас ја обожавам таа новогодишна еуфорија и ми годи да одам по продавници да фрлам пари ан секакви ситници, украси, поклончиња така помалку мислам на вртоглавиците.
    Гледајте периодов филмчиња, мн помагаат и посебно сега како што е времево ладно и не може мн мн да се шета уживајте со пуканки хехе.
    Ви го прапорачувам Letters to God,
    верувајте ќе извлечете мн добра поука за вербата од овој филм, а за емоции да не зборувам, морате да го изгледате, јас вчера го гледав и се каам што порано го немам погледнато.
    Ве гушкам сите, останете ми во пријатно расположение, и секако направете си Салеп со овошје и уживајте во денот :))))))

На PetraPanka3, nenuska, 485 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366

како јас да сум го пишувала постов! хахааха its 1st December officialy се прогласувам дека и мене ме фаќа новогодишната еуфорија, :inlove: којзнае како е у Jambo како дизниленд за мали деца :)))
    p.s. Одма симнувам торент за филмот, позз :*

На Cielo5 и danika им се допаѓа ова.
  13. danika

danika Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    136
    Cielo5 редно беше да се пријавиш тука :D а ми недостигаат Азура и Дуња,многуууу,ајде јавете сееее :*
    Еве и јас добро сум,си го исполнувам времето,си зедов две книги за читање,одлични се,а и времето е супер надвор околу пладне па си седам на тераса со чајче и книгата-убавини :) И филмчиња си гледам онака за релаксација по некоја комедија,а и предлогот на Cielo ќе го прифатам ќе го погледнам и овај филм :!: Чекам уште недела дена да помине па да почне да ме фаќа тоа предновогодишно расположение хехехе баш е супер тој период онака со позитивна енергија наоколу...

Поздрав и гушкиииии до сите мои пријателчиња :hug: :hug: :hug:

На Cielo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    Еве сум и јас :lol: да се пријавам да не биде после ме нема,се шегувам :rofl:
    Како сте ми вие,гледам веке почнавте со еуфоријата околу празнициве супер мене некако уште не ме фатила можеби дека не сум прошетала низ градов,како и да е убав период ни доага славење е само кога ке се сетам кога бев мала уште во ноември планирав каде за дочек што ке носам колку убави времиња беа тоа ама ете тоа ти е се што е убаво кратко трае не за џабе го рекле тоа :envy: е сега ме фати носталгија нема врска сега ке си китиме елка со син ми па пак на некој начин ке ми биде интересно.Ај да не забегувам јас во времево да си се вратам во сегашност :lol:
    Поздравче и гушки до сите вас мили мои женички :*

15. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Здраво девојки . Завршив со терапијата , поминаа 3 месеци и сега се гледам со психијатар еднаш месечно , повторно ми е тешко и повремено имам анксиозни напади . Но сега мн полесно ги поднесувам .
    Паѓам-но повторно се исправувам на нозе, за негативни мисли повеќе нема место во мојот живот . Се надевам дека набрзо ќе дојде денот кога конечно ќе кажам дека анксиозноста не се повторува и дека сосема ја избришав од мојот живот . Секое добро ви посакувам девојки .

На ljubam, anuskaNESTLE и nenuska им се допаѓа ова.
  16. 485

485 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    i mene me fati taa euforija prednovogodisna , pa uste koga ke gi vidam reklamine na coca cola mh <3 ubavo mi e!

shake up the happiness wake up the happiness :)
    Kisses to all :*

Sanjic ti prativ i ja se nadevam stignala.. i aj pozdrav so pesnava do site :D
    http://www.youtube.com/watch?feature=en ... BsORq6tw_g

17. SanjaBucka

SanjaBucka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    460
    Добро утро на сите драги мои?! Како сте ми?! :)

Јас еве си го фаќам денот по сабајлечки веќе недела дена, обврски, и жива ненаспана сум поради тоа. Легни во ниедно време, стани во 7часот и зевај цел ден како троа удрена :)... Замислете, дури и кафе (А НЕ ПИЈАМ КАФЕ) си направив, демек да ме разбуди, па ни помалку ни повеќе туку нес, и еве почна да ми се збурбатува во стомаков.. Тоа ти се вика со свој камен по глаа, ем не ми држи, ем пијам, абе вол незакастрен сум |( :D ... Непоправлива ... :)

485, ми стигна, имаш бек уште една .. :)

Ве поздравувам сите и Ви посакувам убав ден ...
    Секое добро дечки, до следниот пост ...

18. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    добро утро мили мои како сте ми јас бев ок се до синоќа кога си легнав почна на вратот од позади и напред струја да ми мине да ми трпне после па ми рипасе стомакот и на образите како игли ме буцаа и јас си лежев и лежев а дали може да е од нервоза зс се изнервирав пред тоа многу па пишете ако сакате

19. PetraPanka3

PetraPanka3 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    432
    Здраво девојченца !

Циело после толку време и ти напиша нешто,драго ми е што те читнав , нема никој од постарите членови , а Дуња веќе подолго време ја нема да пише , како и Азура, не знам зошто?

принцес оф дарк како си?

Сакав само да ве поздравам , не сакам да замарам :*

Буцка ми недостига , ја нема ич !

20. dunja

dunja Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    870
    Тука сум девојчиња, ве читам секој ден :) малку сум во работа ама ЈАС не ве напуштам....знаете колку ве сакам
    поздравче
    :inlove:
    П.С.Ке ви пишам подолго само да завршам една подолга обука која ми одзема многу време....

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.