Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    Фала ви срцки мои што сте со мене многу ми значи :* :* :*
    Сега сум подобро имав една пријателка на кафе и ми расположи малку ,ке биде се во ред :rock: :rock:

На eci.sk и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  2. SanjaBucka

SanjaBucka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    460
    Ај добра вечер дечки, како сте?!
    Прво да Ви се заблагодарам за пофалните зборови, иако пак и пак ме усрамивте :$ , многу ми значат, ама уште повеќе ќе ми значи да Ве прочитам дека се чувствувате добро .. Тпение само, се‘ ќе си дојде на свое место. И излегувајте од дома, нека ве фати воздух малку ..
    Јас па ич не сум прибрана, од 7 часот сум на нога, излегов во 8 и се прибрав сега, уморна сум ама шо ако, битно колку и да ги празнам батериите, сепак ги полнам, ахаахаххахахахахахахаха .. ова беше како она бабчено од Куманово, и да погинев, колко можев ќе се спасев :D ... И да Ви кажам што заклучив после толку акање денес .... Само на Гинекологија не се чувствувам дебело, сите ме прашуваат ‘‘а Вие кој месец сте? :D Закон :rock: ....

Ајде сега фала многу пријатно, ми се приспива .. :)

На ludoto19, 485, dunja и 4 други им се допаѓа ова.
  3. PetraPanka3

PetraPanka3 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    432
    хахахахахах, единствена си нема што , алал нека ти е , ме изнасмеја .

На SanjaBucka, nenuska и eci.sk им се допаѓа ова.
  4. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Здраво девојки . И оваа вечер сум премногу напната па дури и имав еден посилен напад попладнево , но некако успеав да се смирам . Има моменти кога мислам дека тотално ја совладав анксиозноста , и има вакви денови кои ме враќаат во реалноста . Како и да е , се тешам дека сето ова ми е предизвикано од ПМС и од ладново време , зашто јас нормално функционирам само во лето , штом дојдат овие сивила мене ме фаќаат депресии . Секако утре е нов ден и се надевам дека ќе биде подобар. Добра ноќ на сите .

На nenuska му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Akana

Akana Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    93
    се надевам оваа повеке те бендисува хехе ;)
    иначе ќе си видам кај мојата матична се надевам таа ќе ми препорача некој добар :)

На danika и SanjaBucka им се допаѓа ова.
  6. Akana

Akana Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    93
    Истото и јас :) и тоа баш кога имам пмс имам некои лоши размислувања но и самата знаеш дека од тоа ти е и дека ќе ти помине, утре кога ќе се разбудиш треба да бидеш позитивна и денот ќе ти тргне така ;)

На manja666 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SanjaBucka

SanjaBucka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    460
    Дечки мои ...... Најмили моиии .... плачам цел ден, плачам од среќа и возбуда, добив внук!!!!!!! :inlove: :party:

И додека пишувам солзи ми идат, уххх, какво чувство е ова .. удирам на музика и алкохол овие денови, да наздравам за него, за сите околу него, за нас .. :beer: ... :)))))))))))

Чувајте ми се, радувајте се па и преку солзи ако треба, душава ми е полна! :)
    Еве една нумера од мене за Вас .. :) Ве љубам!

http://www.youtube.com/watch?v=FXMvU3-HcbA

Завољех те лудо, (чини ми се) од роџења..
    Остарит чу, нечу знати, дал чеш за мном заплакати ко ја за тобом ... :) :beer: :party:

Убав деннннннн ....... Ве гушкам и бакнувам .....

На anuskaNESTLE, 485, dunja и 4 други им се допаѓа ова.
  8. PetraPanka3

PetraPanka3 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    432
    Буце нека е жив и здрав внукот :)

На SanjaBucka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    Сања нека ти е жив и здрав внукот голем да расте :* :*

10. ibanez

ibanez Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    102
    SANJA_NEKA TI BIDE ZIV I ZDRAV VNUKOT I DA VI DONESE MNOOOOOGU RADOST VO DOMOT!!! :inlove: :inlove: :inlove:

11. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Исто како ја да сум пишувала постот.И ја мразам сивила, сакам сонце,лето..Супер бев викендов а во понеделникот сретнав една личност, што ме изнервира и цел ден бев напната и нервозна од средбата...исто како што ти имаш напишано таман и ја ке си помислам дека сум ја надминала анкс, и еве ја back me to the reality! :( Најверојатно ти е од пмсот, што значи за 2дена најмногу ке си се вратиш во "нормала". Пробај да гледаш позитивната страна на зимата :) Нова година, празници, земи украси ја елката дома, разбиј монотонија :)
    Јас така си се тешам. Секако дека утре ке биде подобар ден.

Иначе девојки како сте ми? Сањуш честитки за внукот, да е жив и здрав се најдобро му посакувам! :)
    позздрав и Ви посакувам пријатна вечер на сите! :* ;)

На manja666 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. A.d.e.l.a

A.d.e.l.a Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    98
    сање душо моја ме израдува многу одамна несум го отворила форумов анкс ... да е здрав и жив малечкиот и само гордости да ви носи во животот . ова ти е шанса мила да заборавиш на се лошо и да се радуваш како сега така и во иднина а радоста знаеме дека анкс не носи :D . на која од девојките и требав ? прочитав нешто за специјалист па пишете ми .
    гледам старата постава не е активна баш и се надевам дека сите веке забораваат на стр :* :* :* авовите . вие понови како сте? дали се држите ?
    јас искрено неможам да одредам како сум така да ке ви кажам кога ке знам :D
    :* :* :*

13. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    сања честито внукот да е жив и здрав и весел :)

14. ada21

ada21 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    5.351
    прво честитки за Сања ,да е жив и здрав внукот ,леле радости и убавини ,до тука ја осетив твојата радост и среќа :)
    инаку мене како по обичај последниве месец дена ме нема ,но не сум ве заборавила никако :) сеуште учам до нова година морам да завршам со сите обврски на факс а многу се :/ така да мојот одмор дури после нова година ќе е ,мада и тогаш ќе имам еден предмет да полагам па пак ќе морам да учам :/ тоа е се тешам дека е последна година :) инаку вие како сте ми ? ве фати веќе новогодишната еуфорија или сеуште сме во анксиозна еуфорија :D јас сум ок само од вчера малце забушавам лошо се осеќам бидејќи вчера добив и знам дека е тоа не е страшно ,ќе помине за 3 дена :D
    поздрав до сите чувајте се ,бидете добро ,бидете среќни ! ве гушкам

15. 485

485 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    Sanjiccc Zivo i zdravo da e vnucenceto da si docekas i od nego vnucinja :D :D :D Inaku me iznasmea so ona za na ginekologija :lol: !

Patem , jas dragi moi se osekjam beznadezno <--- poubav zbor nema za da opisam. Ima be nekade nadez da se prodava ?? Nemam vekje na zalihi nisto ostanato.. Ubavo e seto toa da gledame na pozitivnite raboti i da mozeme da gi pronajdeme , ama se toa mi izgleda premnogu povrsno i teoretski zatoa sto koga bev navistina srekjna i zadovolna od zivotov nemav potreba da procitam ni eden utesen zbor .. duri i mi zvucea tie raboti kako klisea..Si bev srekna zatoa sto NAVISTINA BEV SREKNA , ne zaradi toa sto znam deka TREBA da bidam.. Site zborovi Sanjic od tebe se pozitivni i prekrasno kazani samo so ja kolku i da sum svesna za niv nekoi raboti ne mozam da gi promenam. Znam samo deka sekoj od nas saka da bide sreken , ama koga ednas ke te klekne na kolena zivotot , tesko se oporavuvas . Mrazam i patetiki , a vekje pateticna i stanav ! |(

16. Cielo5

Cielo5 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    98
    *Сања буцке мила да е здраво и живо курелто мало и да е секогаш со насмевка на лиценцето и со среќа во душата, мило ми е за неговото семејство и за тебе секако
    Девојки времево може да ви влијае на сите да се осеќатеполошо, викаат дека викендов ќе падне убав снег во амкедонија а кај нас анксиозните тоа и те како знае да с еизрази.
    Седете домче уживајте со некое филмче и топло ќебенце и ќе помине се.
    Заедно сме посилни и мора да ја надминеме глупавава анксиозност.
    Поздрав

17. 485

485 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    Ako padne sneg- podobro ! Bar nesto da me izraduva.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  18. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    здраво како сте нцеститки за внукот на санја а инаку како сте ми мене еве ми се тресе цело тело ми трпне исто така цело тело дало до времето и анклсот е поизразен

19. Akana

Akana Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    93
    Јас прашвав за некој добар специјалист во Битола ако знае некој :)

20. SanjaBucka

SanjaBucka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    460
    Дечкиии ево мене опеттт, не можам да се опораам, дроб се сторив овие денови .. :D ..
    Да Ви се заблагодарам за честитките, Ви посакувам да исчекате и на Ваши глави, а оние што исчекале, да им даде Бог уште по едно и од нив да си дочекаат внучиња и правнучиња , лелее луѓе убаво чувство е нек си е*е матер .. :) ..
    Инаку скапана сум, од убаво, но скапана сум, нозе не ме држат, ама ќе одам на дипломска вечерва, и ќе си дославам .. Вие како сте ми?! Што има?
    Читам има многу проблеми од времево, не се само кај Вас, и јас ги имам, ама не ми придавам значење, зашо досадни се. Ме вртат и раце и нозе и кичма и ум ми се врти ... но јас сум мангуп и ги вртам повеќе 8) .. хехехеххехе, се занесувам бе .. :)

485, зашо бе мила безнадежно да се чувствуваш?! Немој така .. млада, паметна, убава девојка, нема потреба од такво нешто... Јас знам дека она што го кажувам е така, но треба да се примени тоа .. Еве дојди кај мене јас ќе ти продадам малку надеж, па ти сама ќе си створиш дупло од тоа .. Ајде похрабро, ќе бидеш повторно среќна, не се давај! Стварно овие денови отежнуваат малку, зима е , претежно е трмурно, џабе е и тоа сонце што малку ѕирка, ама еве ѕирка Новогодишната еуфорија и таа ќе ни биде мал зрак во оваа тмурна идила :) .. Поет ќе станам ееј .. :D

Инаку за гинекологија сериозна бев дечки, не знаете колку сум се смеела и јас, стварно се почувствував ‘‘слабо‘‘ таму :D .. Дека и вршев јас на снаа ми работа, само ме прашуваа кој месец сум, и на крај шо ми смачија со прашања, мислејќи дека јас сум трудната, им викам .. Абе не сум јас трудната, јас 27 години сум 9ти месец, што се 9 месеци за мене, ги јадам за една година :D .. и докторката моја дојде во тој момент, ме слушна, си се изнасмеа поштено, јас исто, сестрите исто и така сите насмеани си завршивме работа :D

Ајт со здравје, јас одам да се спремам .. до следниот пост ..
    Ве гушкам и бакнувам ... :)

На 485, ada21, danika и 1 друга личност им се допаѓа ова.