Наеднаш ми доаѓа емоционална бура за плачење. Се исцедувам плачејќи. После некако се смирувам и пак осеќам грутка. Дали ви се случува исто.
Kako ti igraat,na noze? Mene na podkolenica ko mravki da imam pod koza, a znae i na race...no ne postojano
Ne e do psihijatarot, kako sto napisav pogore.. Kako da si se citam sebe si... I kaj mene e takva situacijata, mozda i polosa.... Premnogu zasakav edna licnost, spremen bev na se, mislev deka ke sme zaedno, mislev deka i taa ke se bori da uspeeme i pokraj nekoi razliki sto gi imavme, no ete sum zgresil i sega premnogu si tonam... Ne mi se ni zivee povekje
Како е можно кога читам за симптоми за ова ми вика трнење баш како што членката кажа. Јас мислев дека ме лаже нешто. Затоа што тоа чуство јас го имам низ целото тело и мислам дека се работи за паничен напад. Не ми е јасно. Грешам ли?
Прв пат гледам за дијагнозава. Пишува промена на расположение. Не ми звучи страшно. Никој не е со костантно расположение.
Mi se slucuva istoto peckanje i cesane po celoto telo nez od sto e ova alergija ne e kasnato nema nervi li se nezz vase iskustvo pomos
F34 Perzistirajući afektivni poremećaji (poremećaji raspoloženja) А гледам претходната дијагноза ја немам повеќе. F60.3 Emocionalno nestabilna ličnost Оваа ми беше претходна
Трненје, боцкање, чешање горење по било кој дел од телото ( јас имав по нозете , рацете, главата, грбот) се симптоми на анксиозност и се смируваат со Хелекс. Безволно мрдање на некој мускул е повеке невролошки и пиев келтикан и дулсевиа
Многу лошо се чувствувам. Два дена после третасмрна неможам да се наспијам. Се будам на секој 2h. Се напив Хелекс ама џабе... сум стекнала само 2h. Ме стега главата, пак лоши мисли хелпп до кога вака
Значи изгледа дека сепак моето е анскиозност. Не знам колку повеќе читам толку по збунувачки ми станува. Ама мислам дека и ова го имам ако мислиме на истово или моево е некој паничен напад.
При паничен напад имаш чувство како да не можеш да дојдеш до воздух, како да се гушиш. Забрзано дишеш кратки вдишувања. Имаш многу брзо срцебиење. Сето тоа е пропратено најчесто со ладна пот, "мравки" низ тело, ненадејна силна исрцпеност/омалаксаност.
дали имате прескоци на срце од самата анкциозност и дали ви се неподносливи и ве плашат посебно кога ќе легнете или телото ви мирува?