Здраво, гледам дека имало доста како мене коишто се борат со Анксиозноста, до оние коишто сте ја пребродиле самите може ли да дадете некое советче ? Фала Ви
Zdravo Pijam elicea od 10mg po polovina tableta na den eve vejke 7 dena. Dali e mozno za 7 dena da stanam zavisna od niv
Здраво Феминки, како се справувате/справивте со дереализацијата? Чинам поминав низ повеќе фази со анксиозноста, ми поминаа паничните напади и несоницата но последните 7-8 дена сум дефокусирена, збунета, се што правам е механички, и цело време имам страв во мене баш поради овие чуства. Не пијам ништо во моментот, освен чаеви, Б6 и слично, моментално чекам одговор за термин за психолог. Во меѓувреме би ми значел секој совет или искуство. Поздрав
Не мисли на вакви глупости. Пиј си ги лековите и ќе видиш како ќе бидеш подобро. Луѓе со години ги пијат па ги откажуваат.. Битно е да ти помогнат.
А бе одма готово наркос стана. Тоа 3 недели им треба да почнат да делуваат она за 7 дена зависна ќе станела. По 100 пат, во лето анксиозноста се зголемува од топлото. Земајте си терапија кој пие, гледајте сте на ладно и не се пореметувајте многу. Од искуство ви го кажувам ова. За панични напади мене ми помага 1. Ладна вода на глуждови на раката 2. Мирисање на средство за дезинфекција или антибактериско марамче. 3. Дишење длабоко.
Здраво на сите. Сакам да ве прашам дали е можно од елицеата да ми се појава панични напади и дали тоа така треба да биде пред да ми биде подобро
Не се справувај со панични напади, т.е. вежбај да дојдеш до дереџе да си анксиозна и да не ти е гајле зошто си анксиозна.
Хх...сега за сега не... рано е уште ќе почнат мислите панични напади зголемен пул итн...да се псигурам дека има некој.