Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. ibanez

ibanez Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    102
    Alek coki-пробај малку да дигнес рачна...Оваа наша состојба бргу доаѓа ,ама некако се одомачува и не сака да си оди...Јас имам лосо искуство со еден психијатар(прочитај претходно да не се повторувам)и мислам дека лекот е во нас..Колку повеке ке го игнорираме анксот.побрзо ке си оди...Знамдека е тешко но што дошло ке си тргаме....Мене кога ми е најтешко работам ....И тоа што треба и тоа што не треба...А ти како млада личност сигурно имаш многу пријатели..Активирај ги и излегувај од дома,дружи се,забавувај се и кога срцето ти плаче...КЕ ПОМИНЕ!!!!!УТРЕ Е НОВ ДЕН !!!!!Зоцеее-ти писав!!!!Како си ми :inlove: :* Дали си подобра??????Инаку и јас сум за никаде,но си траам зошто на сите дома им здосадив!!!ПОЗДРАВ до сите и се најубаво :hai: :hai: :hai:

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. taci1

taci1 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    65
    незнам друштво што е работата ,ама ве нема никакви више..дали избега таа глупава анксиозност од вас па ве нема да ни помогнете малце на нас :D хаха .инаку како сте дајте малку поактивни да бидеме да си помагаме..и ве молам сакам книгата паник авеј да ја добијам ...пзззз

На PetraPanka3 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. PetraPanka3

PetraPanka3 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    432
    Здраво таци1 , претпоставувам дека повеќето имаат обврски :) а може како шо велиш да избегала анксиозноста :lol: со досегашното искуство малку потешко :lol: :lol: хахаха .

Инаку за паник авеј прати ми во лична порака е-маил , и ќе ти ја пратам ;)

4. ibanez

ibanez Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    102
    Санја-ај ,молим те прати ми ја по е-маил ;Panic-away!!!!!Можеби ке се окрлавам....Вака само чмаам и самата не се поднесувам....Ептен глуп период ме има фатено....Само барам некоја работа,за да не мислам на лоши нешта :sweat: Пишувајте повеке-некој едвај чека да ве прочита :) Некако се успавте |-) |-) ПОЗДРАВ до сите :hai: :* :

5. PetraPanka3

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    432
    Ибанез можеш слободно и мене во лична порака да ми го пратиш маилот и да ти ја пратам книгата. Поз

6. alekcoki

alekcoki Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    31
    PetarPancka moze i na mene da mi ja pratish , ne mozam da ti pratam лп zatoa ke ti pisham tuka mail Aleksandra-88@hotmail.com , poz do site

7. SanjaBucka

SanjaBucka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    460
    Ајде добра вечер!!! Еве за почеток едно будење да Ви дадам со мелодијава, да ве размрдам малку .. :)

http://www.youtube.com/watch?v=PvfvCU7t ... ture=share

Aиии сечи Перо по нашки :D И веднаш нова димензија се добива во моментот :) ..

Како сте ми бе луѓенца? Што се случува? Јас не сум заспана, јас спијам, паѓам за спиење. Дека спијам кај брат ми и си се дружам со Бебшу тортата моја и нема спиење, тој е најбитен сега :).
    Инаку Ве прашав дали сте за едно кафенце, никој не ми одговори, што значи не сакате кафенце, еве и сокче ќе ви понудам во случај да не пиете кафенце :), ако не ми одговорите и сега, тогаш ќе знам дека не сакате да се борите со Вашата made up персона :) ...

Ибанез, ти ја пратив Panic away на е-маилот од ФБ, се надевам дека овој пат ќе ти стигне :)

Таци, нас не има ама веројатно само читкаме. За да не има за читање мора да бидеме испровоцирани од нешто, како на пример твојов коментар дека не нема или некое прашање, не мора да е од анкс областа, во спротивно би требало да си пишуваме сами на себе, ехехех. Пишувајте, прашувајте, секогаш кога ќе можам ќе Ви одговорам.

Пепита миа комо естас ту? Те екстрањо мучо аки, ту но ескрибир мас, се перди, регресате кон тус коментариос грасиосос, но соло кон тус респуестас, ме екстрањо реир контиго, амигита миа де корасон.....хехеххе... Разбираш Шпањолски или да напишам пак на Шапнски и да преведам?! :D Абрасо и мучос бесос пор ти.. хехехехехех

Сјело мила, ти како си ми? Поминаа мачнините? Те гушкам медведскиии ..

Алекчоки, веднаш после постов ќе ти ја пратам јас .. :)

Убава вечер драги мои, поздравинела среќава цела и бацинела ... :D .. Го обожавам ромскиов значи, хахахахаха
    Буе буе .....

На ibanez, SparkyAngel и PetraPanka3 им се допаѓа ова.
  8. PetraPanka3

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    432
    Хај ту ол

Алек и јас ти ја пратив паник авеј сега ја имаш дупло издание , исто и ја пратив на ангелл , ако нешто не сте ја добиле пишете ќе ја повторам постапката . Ибанез , тебе Буца те снабдила не ја сакаш мојата книга :lol:

Извини Буцо , точно е дека разбирам шпански ама тука многу стручни поими па не сфатив се , нареден пат да ми напишеш на турски . Незаменлива си во исказите тоа е 100 пати докажано ...

новите девојчиња од каде сте??? Малку ми е потешко додека да ве научам , па затоа вака новите , многу нови дојдоа , и многу не се вратија .

Ибанез , кај тебе не можам да сфатам што е проблемот . Некако гледам дека се знаеш за анксиозноста , се гледате очи во очи ама никако да ја плукнеш и да и завртеш грб , бар на момент ... зошто?

Дуња , недостига малку да ги охрабри сите , но кога ќе и биде желба нека пиши ...
    Нејзината замена е Буца и достојно ја преставува :)

Циелчето слатка мала , пиши дека си ок ...

Ајде стара постава враќајте се , поздрав до вас

На SanjaBucka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Ајде и ја да дадам знаци на живот, додека си разгледувам по форумов.. хаха со мене нема нешто посебно за жалење, фалење па затоа и немам пишано ништо на темава.

Ве читам редовно и ве лајкнувам хаха :D Неделава што поминува не ми е нешто нај нај ама тоа нема никаква врска со анкс. за срека. Денеска ја накитив елката дома да ви се пофалам :D :D за некој рано за некој касно-а за мене да разбијам монотонија! :P

поздрав голем до Сања (Сања you make my day обожавам да те читам, шириш позитивна енергија на темава!, исто и Петра,Ибанез, 486, еци-ск, сјело,зоце, манја,ненушка, ада, принцес,аннгел,акана и од новите алекцоки и таци1 (се извинувам за тие што ги заборавив,некако многу никови ми дојдоа од еднаш :D )

поздрав, бацки&гушки ;)

На manja666, ada21, Akana и 6 други им се допаѓа ова.
  10. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    како сте ми жени јас да ви се пофалам денес ми е супер некако си уживам цел ден :)

На PetraPanka3, taci1 и ibanez им се допаѓа ова.
  11. ibanez

ibanez Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    102
    Princess....Баш ме радува што си добра.. :clap: Баш те мислев :* :inlove: Санја ја добив книгата и до пред малку се просветлував...Супер е....Изгледа твојата книга е подобра од онаа на Петра ;) Петра проблемот ми бесе сто не ги добивате моите л.пораки,а санја го има мојотe-mail...Инаку другарка ми (мис анкс)добро ја познавам но некако не можам да ја шуттнам....Храброста ми е во петици кога треба да и удрам клоца.....Спарки убаво што си ја накитила елката,само потруди се насмевката да ти се врати :rofl: И јас дома накитив се.....до прозорите.Останаа усте моите мачинја..Тие на Нова година ке имаат најубави машнички..Срценца се...Ненушка кај си ???СЕ ИЗГУБИ!!!ПОЗДРАВ ДО СИТЕ :inlove: :inlove: :* :hai:

На nenuska, SparkyAngel и PetraPanka3 им се допаѓа ова.
  12. PetraPanka3

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    432
    Да принцез и мене ми е драго што си добра ... така и да си останеш ... :)

Ибанез , храброст ! Кога ти недостига храброст , уништија со желбата .

И јас приметив дека Ненушка ја нема ... Каде сиии ?

На ibanez му/ѝ се допаѓа ова.
  13. SanjaBucka

SanjaBucka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    460
    http://www.youtube.com/watch?v=hirfraK50mw

’’Сини очи има Јана, сини трепки нема мана, златна птица има Тања, како срна ГАЗИ САЊА (ахахахаххаха, како срна бе, ахахха, јас ако згазам ќе биде како кит да паднал на земја, а не срна, ахаххахах), а што има супер ѕверче невидено едно Верче, а јас/ние имам-е проблем ‘‘страшен‘‘ збунет-и сум/сме и вџашен-и .. 8) .. Вџашен?! :D Можно ли е да е можен, мојот проблем толку сложен ... ........ ‘‘
    - Ма секако неее, немаме ние проблем, ајде удирајте со мене на песна, особено на овие детскиве, уффф, ме отвараат како марула во септември ахаххахахаххах, кај и онака сум полна, сега сум балон, во секое време можам да полетам, хахахахххххха...... Слушнете го песничево, текстот е убав, музичето исто така, па после next кликнете и така слушајте детска музика, одмара многу.

Пепита, ти навстина си решила да ме усрамиш мене, а? Па и Спарки со тебе... еххе .. Немојте бе греотичка сум, знаете ли колку се срамам?! Хехехехех .. И што не разбра ти Пепито чикито :) од мојот шпањолски да ти преведам?! Хехеххехехе .. Битно во глобала ме разбра бе, не ни треба ногу на нас ...
    И Пепито чикито мио, јас не можам да ја заменам Дуња, сигурна сум дека ви фали нејзиното отсуство многу, ама можам да ја ублажам празнината што се чувствува од неа и да Ви се најдам на патот до успехот во надминувањето на ‘‘оваа што со мерак би и ги акнале клоците, ама во живо ако може‘‘ . Замисли да можеше а?! Најтепана кучка ќе беше :D

Спарки, јас кога ве викам на кафенце, сокче, чајче, никој не ме фермате, ако, ќе си плачам ;( ... .. Инаку, како што велиш, ако овде се чувствува позитивна енергија, замисли во живо што ќе биде тоа, превртување :D....
    А Ненушка испровоцира за кафето и сега ја нема да ме поддржи.. ќе ја карам кога ќе пише, ќе види она ... :P ... има цел анкс надвор да и го извадам на луфтирање :D

Принцес, се радувам што го слушам (читам) тоа, остани така, не се давај, знаеш дека јаки деца сме ние :*

Дееее 22:50h и јас веќе паѓам за спиење, ми се удира образот од тастатура бе ..јднцкјднцдснц .. ова ви го напиша, преведете си го ... хехеххехехехехе ...Ај да не истресам уште некоја, одам да поспијам малку ... Ако можам од Бебшу торта, хехе ...
    Убава вечер на сите драги мои, Ве поздравувам, бакнувам, и гушкам медведски само како јас што знам ... :hug:

На ibanez, Akana, SparkyAngel и 2 други им се допаѓа ова.
  14. alekcoki

alekcoki Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    31
    Fala vi zenski za knigata , pocnav da ja citam malku zadrmuvam :$ ama utre ja docituvam nemam strplenie :))), inace denovive sum dobra ,jas se macev da zboram sega usta ne zatvaram :D, guskii do site

На taci1 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. bllakce

bllakce Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    28
    ajde buce jas sum za kafe so tebe sekogas.me nema me nema pa ke izniknam od nekade.pominuvam los period pa ne mozam da pisuvam a ve citam sekoj den .pozdrav zenski.

16. Akana

Akana Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    93
    убава идеа сите да се собереме на кафе и да си се пожалиме малце и во живо :lol:
    за таа книгата што кажувате ја немам читано, а пред една или две години ја читав моќта на потсвеста и многу ме бендисва сега се мислам пак да си ја земам и читнам, баш книга како за мене и моите стравови :D иначе да ви се пофалам :lol: успеав да се преплашам од мојот страв да излегувам сама и така вчера сама си излегов и си прошетав низ парфимериите си купив по нешто и влегов во некои бутици без некој да ме брза цело време и си шетнав низ широк сокак. пред да излезам чувствував страв а кога излегов бев исполнета во себе и бев среќна којзнаj луѓето што си мислеа :) со овој мој долг реферат сакав да ви кажам дека е убаво да го почните вашиот прв чекор, од она што се плашите баш тоа да го направите, ништо нема да се случи верувајте ми драги мои јас пробав :) ве поздравувам најмногу и се надевам дека сте супер а ова со новогодишната еуфорија веќе ме фати и нон стоп се гледам во светилките што ги имаат поставено во градот и се е толку убаво и лошо е ако и ние не се чувствуваме убаво

17. SanjaBucka

SanjaBucka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    460
    Добар ден луѓенца, како сте ми денес? :) Еве еден поздрав од мене за будење и опуштање, цело време ми е во позадина, обожавам класична музика ..

http://www.youtube.com/watch?v=oJk3Oo7gPMM

Алекчоки, треба да зборуваш и кога не ти е арно, така веднаш подобро се чувствуваш ;).

Блакце, истото важи и за тебе сонце, ако не се чувствувате добро, пишувајте, споделувајте, дури и измислете некоја шега, битно е да си активен во нешто .. А за кафенце, би било добро само да не остане на тоа ајде и јас сакам .. да го направиме тоа! Ако повеќе луѓе се сложат, еве јас ќе ве организирам. Не мора да биде пред, нека биде после Нова година дружбата, не плетете дополнителни стравови од типот ‘‘леле како ќе одиме на кафе‘‘ :).

Акана, мило ми е за тебе и твојот напредок :), гледаш дека не е толку тешко да се направи првиот чекор. За долгите реферати не бери гајле, зарем не ги гледаш моите колкави се , хехехех ..

Ненушке, па ти се појави, ама напиши нешто, гукни дека си добро :))

Убав ден сонца, Ве гушкам и бакнувам! :)

На Akana и taci1 им се допаѓа ова.
  18. ada21

ada21 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    5.351
    здраво девојкиии !
    баш сум среќна што можам сега по опуштено да си седам на нет и да си пишувам :) си зедов слободен ден денеска си се наспав убаво ,не бев на факс ....мислам дека си го заслужив тоа и си се почастив инаку да ви се пофалам полпожив се од колковиумите сега уште 2те ....од кои и најтешкиот за кој толку бев стресена цела ...ама бидна :D среќна сум ептен сакам да го споделам тоа со вас !
    инаку анксиозноста малце повеќе ме посетува тие денови ,но добро сум сепак се снаоѓам бидејќи знам дека е од стрес ...ќе помине ,пак ќе ме остави на раат :)
    вие како сте ми ....се надевам не ми се лутите што не ве дружев извесен период ,но сепак пак наоѓав луфта да ви пишам да ви се оправдам :)
    сакам да чујам од сите дека сте добро ! се спремате за новогдишната ноќ ? каде ,што ,како ? јас појма немам каде ќе одам ...нешто оваа година нема нешто интересно по скопје :/ ај дајте некој предлог ...само да не е турбофолк :) и да не знаете дали ќе има нешто на саем или борис ?
    поздрав ,ве гушкам !

На SanjaBucka и taci1 им се допаѓа ова.
  19. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    срцки мои како сте ми,јас сум супер само да не се подречам тргнав на работа и сум ептен срекна

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  20. taci1

taci1 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    65
    здраво друштво,како сме денес, се надевам добри :rock: да ве прашам дали постои профиолот на фб ,предходно спомнуван на предходните страници,..цекам одговор ;)