ти благодарам и јас бев на кардиолози,носев два пати холтер,екг,ехо ок се ,а мене ме убиваат аритмии,вајда од појачан стрес ќе да е,анкс на најако ниво
Да, Дали земаш терапија? Барем ти си била на одмор... јас незнам како да се решам за да патувам некаде...
Како човек кој над 15 години се бори со анксиозност можам да ти гарантирам дека моментот кога ќе ја напуштиш државава ќе ти исчезне и анкс и се. Значи тоа чудо нешто. Кај и да одам јас гајле немам. Во македонија сум анксиозна, депресивна, безволна..
Piev Asentra 7 meseci, ama gi otkazav pred okolu 2-3 nedeli, sega pijam samo na prirodna baza 5-hidroksitriptofan. Pred da odam anksioznosta mi bese zgolemena, koga izlegov od drzavata kako da mi isceznaa site simptomi, ama od koga se vrativ nemozam da se vratam vo normala, ne mozam da funkcioniram i se mislam dali da odam na psihijatar pak, ama iskreno ne sakam pak da pijam AD.
Зашто луѓе кои не се анксиозни не ги сфаќаат низ каков пекол поминуваат анксиозните личности? Ќе најдам дечко или некој и одма им станувам одбивна на пример кога ќе ми побараат да се гледаме на камера или сл. јас умирам, да не објаснувам какви се раб ми се вртат низ глава и им станувам досадна не знам што, многу е лошо ова чуство, не по своја желба, дали мислите дека влијае и друштвото? Јас на пример кога сум со друштво ич не ми е гајле ама останам сама и не можам ништо.
Девојки зарем никој не бил кај Ивана Хаџиванова во Неокортекс. Зошто не споделувате искуство? Итно ми е..
Jas iskreno ne znam dali i domasnite ne razbiraat. Mislat deka se samo misli koi treba da gi trgneme i tolku, a ne znaat ustvari kako se osekjame. Mene pak od koga mi pocna anksioznosta gi prekinav kontaktite so site drugarki i ne se druzam so nikoj. Nemam ni zelba za druzenje ni za izleguvanje, samo sedam doma.
Можеби и подобро, никој за џабе не влегува во анксиозност, сите ние сме скршнале од патот на она што сме вистински ние,ни било важно да сме прифатени, да угодуваме на сите , епа сега, земи си време за себе, прави работи што на другите нема да им се по ќеф ама ти полека ке бидеш подобро, а ке сфатиш кои луѓе не ти требаат во животот.