Дали може да ми пише некој што пие Елицеа? матичната ми пиша Елицеа и деметрин. Постојано имам лоши мисли и постојано ми е нешто лошо, а сите резултати добри. Денес втор ден Елицеа 5мг и бев премногу напната притисок во вилицата, неконтролирано шкрипење со забите, чувство на давење неможност за голтање и неколку панични напади што досега немав, дали да ги прекинам
ме интересира дали од самата анкциозност добивате додека спиете валвунзи,ноќно потење.Јас незнам дали се должи на самата анкс или е симптом на предменопауза
Не е баш лесно другарке. Мене кога ми се деси тоа психата ич не ми помагаше, главата ми гореше, ми се тресеше телото. Месец дена имав да страв да легнам да спијам, ќе заспиев се будев со паника, се тресев букално. И пак ќе имав некои напади и нема да се сеќавам. Многу е лошо да си анкс тоа е ко атомска бомба врз телото и главата. Да се разбереме немав анкс таков ми беше периодот тогаш фала богу помина.
Ti od sto mislis sega sve ke tie, pa ne ti dale otrov, ti dale antidepresivi.toa se dava na lekar, bomboni ne davaat,probaj nedela dve ako ti e neubo ke ti smenat drugi, za vakvi sostojbi toa e terapijata.
Дали вкочанување на задниот дел на вратот на моменти е дел од анксиозноста? И како повремени лазење по главата од еден на друг дел? Претходно притисокот ми се покачуваше, пијам терапија и сега е во ред.
Treba da i kazis na doktorkata za sekoja nuspojava. Ne prekinuvaj na svoja raka mozi da e den dva taka pa posle da si ok
на границата со ниско ми е тироидната,а инаку сум ослабена 5кг и освен ноќното потење често имам тахикардија и аритмија,фала ти ,ќе проверам пак тироида
ми немаат дадено никаква терапија зашто сум на граница,а сега би побарала од доктор повторно да испитам за да знам до каде се параметрите
Mene psihologot mi kazuva tuka vo Svajcarija, deka mnogu psiholoski sostojbi doagjaat od narusena funkcija na tiroida. Jas nemam poremeteno tsh, no imam zgolemeni anti tela na tiroida i mojot psiholog mi kaza deka i toa mnogu vlijae na mojata psiha. Proveri si gi site hormoni na tiroida. Jas primam samo selen, drugo nisto za tiroidata, no za mojata sostojba nema nekoj i lek
ги имав истите симптоми.Тоа се вика 3 та фаза "телесни симптоми".Мислиш имаш Корона,боледуваш од некоја болест итн.Сега сум супер.Една недела одкако ги пијам по цела таблета,делуваат одлично.Се мачев цел месец и на душманот не му посакувам да има Анксиозност.