Ako mislis deka treba da prekinis, moze, ama namaluvaj gi postepeno, prekinot da trae barem dva meseci, po pola, po cetvrt, pa cetvrt na dva dena cetvrt na tri dena i taka nekoe vreme
Кога ми беше најтешко секој ден сонпеснава го почнував.. Ама буквално секој ден.. Иако е за кампања за рак на грло на матка текстот мене многу ми помогна
Само да пишам дека почнав пак да ги пијам апчињата. Денска ептен лошо, со времево, со се. Со такохардии, потење, напнатост, нервоза... Поплакав и главата горе.
сите истата приказна кога пробуваме да не пиеме апчиња,кај мене кично тоа е најизразено пред и за време на циклус,ма да мислам дека хормоните и оскудниот циклус играат улога со мене,пиј и баш ко што пиша,главата горе и идемо далје
Јас во плодни денови имам енергија и само на секс мислам и сум пречувствителна. Нема со кој не сакам секс да имам Боже Еднаш на работа дури и премногу се смеев и ми беше страв да ме полудам сите се чудеа што ми е. Туку имам ниет психијатар да сменам, wish me luck
Сакам да ги купам апчињата Belmiran Dan, без рецепта, затоа што деновиве сум многу нервозна до тој степен што чувствувам вознемиреност(анксиозност) и дури ми се повраќа повремено и дијареа ми доаѓа. Дали некоја феминка ги користи? И дали предизвикуваат поспаност? Знам дека се пијат по потреба, не планирам да ги користам повеќе од 3-4 дена.
Tie se na herbalna baza i tesko deka ke ti pomognat ako imas takva razdrazlivost i nagoni za povrakjanje, toa se sve kako bomboncinja
за Лорсиланот имам читано дека дава најголема зависност и дека е многу тежок за одвикнување,колку е точно незнам