Лорсиланот се многу зезнати апчиња.. Баш го прашував психијатарот за нив од што читам овде, и ми рече дека со нив треба многу внимавање.. Ставраат зависност на организмот од нив.
So pravilna upotreba nisto ne e strasno,i jas gi pijam so godini, pa zosto da se otkazam od nesto sto mi pravi dobro, bitno da ne se preteruva, a zavisnost pravat site sedativi,poznavam lygje sto ne mozat bez dijazepam,drugi ne mozat bez demitrin, se si ima navika i odviknuvanje,dodeka treba ke pijam, nema da se macam.
Predobri se,spies ubavo,ama glavno ja brkaat depresijata od glava,po 1 ili 2 nedeli,Dodeka gi naviknes ke osekas pospanost i preku den,posle dobro ide,Moze da gi kombiniraat i so drug A,D,
Aj da prasam vie sto piete bilo koe benzo,dijazepam,heleks,lorislan i dr,.dali vi smaluvaat apetit,,mene,da i ne mi se jade ,za dieta se super,mislam ,ova kako poziteven efekt kazuvam od niv prepisani od lekar mi se.Toa go primetiv kaj mene i me interesira dali i kaj drugi e taka?
Naprotiv ,koga ke se smiram so sedativ poveke imam apetit,mi se slucuvalo od ad na pocetoci da mi se gadi da nemam apetit, koga sum nervozna, nasekirana usta ne otvaram, ama od sedativi nikogas ne sum osetila deka nemam apetit.
Дечки, дали е нормална појава кога си со панични напади да го стегаш телото од страв и одпосле кога ќе се опуштиш како болка да имаш? Поприлично седам подзгрбавена и стегната особено кога имам паничен напад и после се опуштам и сега кога ќе вдишам воздух како грч да имам на градите или грбот не можам да го лоцирам грчот. Ваљда знаете за што зборувам... Нормално е или?
Изгледа само јас, се надевам со овие ке намалам, барем ми помагаат да спијам и да го исчистам организмот од хелекс.
Вчера вечерта бев изнервирана од работа, од чиста мира во два сабајле ме стегнаа градиве како воздух да снемав, ми се вртеше и повраќаше, имав чувство како вознемиреност, напнатост и трема... Изгледа многу се напнав, периодов стресно ми е на работа. Се напив б комплекс и легнав. Сабајле пред да станам како во сон да бев, ми се тресеше цело тело, не ми беше ладно но чувство беше како да спијам и да има земјотрес надвор. Дали е паничен напад, анкс не знам. Со месеци се мислам да одам да поразговарам со стручно лице но не знам дали си преовеличувам или телото ми дава знак дека ми треба помош..
Jas gi piev edna godina ne se zdebeliv, ustvari jas od niedni ad ne se zdebeliv, izgleda e individualno