Дали имате проблеми со желудникот? После короната во мај шо ја прележав од бруфените шо ги пиев имам воспаление на желудникот, таман го средив пред некое време ни апчиња не пиев, еден период ми беше ептен стресен и пак ми се вратија болките а со то и паничните... Ептен на психа ми удира проблемов.. и при најмал паничен напад желудникот мислам ми гори... А јас ко шо сум хипохондрик уште полошо си прам од паниката...
За жал не ги осеќам како мравки туку баш како бодежи, јаки удари со чекан... денеска па имав баш стресен ден и како цел ден да ме удира некој, многу лошо. Бев и на невролог пред недела дена, па ми дадоа некои апчиња на природна база ама не помагаат очигледно. Утре сакам да одам ЕЕГ да ми направат или нема да се смирам, мислам само на најлошото...
Decki jas snosti ne mozav da spijam osekam kako celo telo me boli kako nekoj da me zgazil, bolki vo gradite, bolki vo racete i nozete, isto trpneenje, tresenje na nozete nagoni na povrakanje i glavobolki. Mnogu loso sum, se tresam celata. Inaku sum pred pms dali moze od toa da e? Mi se koci i levata raka, a se sum proverena site ispituvanja gi imam napraveno i se e vo red. Dali nekoj se custvuva vaka? Pozdrav
Исто, ем пред ПМС сум ем така сум од кога настинав, како на градите нешто да ми теже, цело тело ме боли, нерасположеност, само сакам да седам да лежам... Да напоменам и со многу други што комуницирам и анксиозни и не чувствуваат исто, ваљда до времето е ..
Zapomnete deka na ankcioznite pred menzis im e sto pati poloso odkolku na drugite, pms e horor za site nas
Ako ti kazam ke pocnes da si gi baras na sebe, i sve sto ke procitas ke cuvstvuvas i ti, poubavo da ne ti odgovoram
Jas mnogu simtomi custvuvam i znam deka se od toa, ama nekogas ke se isplasam i ke ispanicam i posle ke pomine stravot.
Дали анксиозност значи засилено биење на срцето или може и други симптоми да има?? Како лазење по телото, стегање на челото, чувство на стегната глава, заматување на видот??
точно тоа,валвунзи на топлина или пак студ,вртоглавици,зголемено потење,тремор,неможност да се сконцентрираш,гушење,страв,многу се да ги набројувам јас што ги имам осетено симптоми
Дечки, утре ќе правам крвна слика немам правено од пред една година, и сега ми е страв многу да не бидат лоши резултатите, а успат и се онесвестувам од игли. Се двоумам дали да правам или да не правам што да правам, зошто немам некои симптоми да речеш да не ми е арно се е океј освен панични напади и страв од смртта, а од друга страна сакам да направам за да ми биде мирна главата. И сега срцето ќе ми испадне, не знам како ќе заспијам вечер, само лоши мисли ми се вртат во глава..
Decki dali na nekoj mu se drvi levata noga, do sega nisto ne mi bese sega nogata mi se drvi od koleno to nadolu. Od sto moze da bide i dali nekoj ima isti problem? Se napiv bedoksin ama ne pominuva i pocnav da se tresam kako nekoj strav custvuvam.
I jas samo se tokmam od strav ne odam, sekogas da pravis krvna dve nedeli posle menstruacija, za da ne ti pokaziva nisko zelezo, a tamu samo pruzi ja rakata ako sakas reci im da legnis, i ne puli se kaj so zemaat, zavrti ja glavata, ne gledaj voopsto vo krvta i vo iglite, jas taka pravam, a mozis i pola sedativce da se napies pred da odis ako epten si voznemirena.
Сега треба да ми дојди на 26 белким нема ништо друго освен железо да кажи дека е ниско. Инаку се пулам настрана мижам едвај чекам да ме боцнат мн ми е страв.. Повеќе од резултатите отколку од иглата, па и ќе одиме во странство за десетина дена и возбуда и од тоа плус и не можам.
Jas gi imav tie simptomi, pocna od levata raka, posle i nogata, posle i obrazot. Me pratija na magnet na glava, fala bogu dobro e se. Na kraj si zavrsiv na psihijatar
Дечкииии ми земаа крввв, добро поминав не се онесвестив фала му на Господ, сега за резултатите се паничам лелееее.....