Decki i mene denes mi e loso, nekako glavata me boli, mi se losi, mi se drvi vilicata, nogata, me stega vo gradite, me boli kaj srceto, mi se vrti i sto uste ne. Mislam ke se onesvestam i deka nesto mi se slucuva. Ne znam uste sto da proveram. Dali nekoj se oseka vaka?
Дали се соочувате со стигматизација поради анксиозноста? Мое мислење е дека после ковидот повеќе се зборува на оваа тема ....
Луѓе каков рак какви чуда. Анксиозноста си го прави своето. Сака да ве плаши и успева во тоа. Ако сте повеќе од 6 месеци со симптоми треба да ПОБАРАТЕ помош. Не е нешто што не поминува дали со добар терапевт,психијатар или двете. Прв чекор кон оздравувањето е признавањето кон самите себе дека имате проблем со своите мисли.
Дечки добра вечер, стигнавме странство денес, во автобусот баш пред нас и позади нас седеа луѓе болни со температура и многу нормално почна мене грлото да ме боли сега, од утре почнувам со работа и уште толку паника ме фаќа што ако ептен ми се слоши па да не се покажам добро уште првиот ден. За среќа си земав спреј за во грло, па ќе видиме, се надевам ќе помини.....
I mene me stega vo gradite i mi se losi veke nekolku dena, ama mnogu sum napnata u nervozna i znam deka mi e od toa
Temperatura ne znam, no cuvstvo na nastinka da. Mene mi bese taka prethodnata zima, mislev non stop deka sum nastinata i bev 2-3 pati na lekar i nisto, mi rekoa deka nisto ne slusaat, duri deka ni grloto ne mi e crveno, a jas cuvstvuvav simptomi kako grloto da me boli i kako da sum zatnata i nemozam da disam i kaslav.
Може да ти касни од многу причини, не мисли на најлошото. Почекај ден два, ќе ти дојде сигурно. Можеби си се преладила. Ако не ти дојде деновиве, прашај гинеколог. Верувам дека ќе се среди.
So AD.....ali prvo da isklucis treba drugi pricini. Ispitaj krv, urino kultira napravi i sl stvari za da isklucis fizicka bolest
Здраво друштво исто и јас како вас сум со анкциозност . Дали некој од вас пие терапија само хелекс без АД ?
Ako ти е за утеха мене ми каснеше три месеци, на крај се испостави од еглонилот шти го пиев ми се испиреметија хормоните