Jas go piev Demetrinot i po prestan so AD i toa samo po potreba, no zakluciv deka samo privremeno me smiruva i posle nekoe vreme pak ke me udrese panika. Sobrav sili, so pesacenje, vezbanje, rabota, resiv i go trgnav i iskreno otkako ne go pijam, mnogu sum podobra, a mojot doktor seuste mi vika po potreba napij se. Ova e moe iskustvo. Sepak site sme razlicni, samo bez doktor ne zemajte nisto na svoja raka generalno
исто и јас го пијам после оставање на ад,а точно дека е моментално дејството,повторно се јавуваат паники,ме интересира како ти беше дозиран после оставањето на ад,дали пола наутро и навечер цело
Дечки нормално ли е освен за мене, што се грижам и паничам за вереникот волку многу, значи пред три дена цепеше дрва и бил на куси ракави оти се испотил а ветер дуваше, и после пак го облекол дуксот, ама касно го облекол веќе потта кога му се впила, и кога си дојде дома втресен беше, и од тогаш кашла, тој ми вика абе не се секирај настинав а мене ме знаете одма глупости мислам...
Денес од сабајле сум со такихардии цел ден, диазепам испиен, ништо. Како се справувате вие со тоа? Искуства
Дали е тоа бипресо или верапамил? Тие ми ги имаат препишано, но порано само со диазепам ми се смируваше, сега очигледно не. Дали ги пиеш постојано како терапија или само по потреба.
Штом ти се препишани од специјалист значи дека треба да ги пиеш. Лековите за срце не се пијат по потреба или треба да ги пиеш како терапија или не треба.
ако е во голема доза да,јас повремено појам ,а зошто така ми ги дале незнам,вајда зашто ми се од паничните
Не, мислам дека повеќето ќе ти го дадат истиот одговор во оваа тема. Мене лично ради стрес, паника, депресија ми се случувало. Хормони испитав (од друга причина) и беа во ред. Така што немам сомнеж дека е поради физичка причина.