Дали некој пиел амизол, како ви делувале, дали ве успиваат по колку пиете? Ги пијам половинка навечер но многу ме успиваат намалив на четвртина навечер но ми се враќа немирот, ми се треси телото.
Добро утро,би сакала да прашам на дали некој од вас му се има случено да му пулсира жила кај вратот поточно таа под увото. Благодарам
Da prasam dali moze da se pie caj zolt kantarion vo mesavina so drugi trevki, ako se pijat antidepresivi ?
Земањето кантарион со антидепресиви може да го зголеми ризикот од акумулација на високи нивоа на серотонин во вашето тело. Премногу серотонин може да предизвика благи до тешки несакани ефекти. Земањето на овој додаток и антидепресив бара лекарски надзор.
тоа се нарекува серотонински синдром и е опасно по живот,што може да доведе до фатален исход и хоспитализација
Fala na sovetot, sakav da pijam eden caj za zenski problemi, bo sostavot na trevkite ima i zolt kantarion
Zdravo veke mi e smaceno od samata sebe ne znam so e anksioznost ili stvarno nesto mi se desava…..na 14 godini imav prv napad so losenje i onesvestuvanje i kako sto mi rekoa doktorite sum imala epilepsija no seuste ne mozum da poveruvam bidejki od togash pa se do denes imam kako panicni napadi bez da gubam svest no so tonenje na teloto nagon za povrakanje custvo na strav deka nesto ke mi sa sluci,strav od smrt strav od bolesti,strav od udari srcevi mozocni,strav od guzvaa bidejkk mislam deka ke se onesvestam strav od se,ponekogas ne se custvuuvam taka se od nabrojanovo go nemam ama toa se samo nekolku denovi potoa pak isto ne znam veke sto da pravam ne znam dali imam anksioznost epilepsija ili sto i da e …ne piam nisto nikakvi apcijna,ve molam pomognete mi kako da se spravam so stresot
I jas gi imam site tie stravovi, ama mora da napravis kompletni analizi za epilepsija, zosto ako navistina imas mora da zemas sekojdnevna terapija, konsultiraj se so nekolku doktori da ti ja potvrdat dijagnozata.